Saksarlia 69, 5253 SANDSLI

Sandsli | Romslig 2-roms | Flott utsikt og stor terrasse på hele 23 m2 | Høy førsteetasje uten innsyn | Parkering

SOLGT

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Saksarlia 69
5253 SANDSLI

Borettslaget Saksarhaugen Terrasse

Andelsbrevnummer

68

Lys og flott 2-roms andelsleilighet i 1. etasje. Leiligheten inneholder følgende: Entré/gang, bad/vaskeromstue, kjøkken, soverom og innvendig bod. Altan på 23 m² inkl. åpent kott med utgang fra stue. Tilhørende bod på 4 m² i 1.etg.

Standard

Kaland & Partners ved Thor Kristian har gleden av å presentere Saksarlia 69, en lys og flott 2-roms andelsleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet på Sandsli. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og innehar en solrik nord-vestvendt altan på 23 m² med utgang fra stue.

Rom for rom byr leiligheten på følgende kvaliteter:

Entre/gang (3,50 m²)
En lys og åpen entré/gang ønsker deg velkommen inn. Her er det godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Bad/vaskerom (6,20 m²)
Romslig bad med våtromsbelegg på gulv og malt strie på vegger. Badet har varmekabler i gulvet og inneholder videre toalett, dusjkabinett, servant med møblement, speil/belysning,
utslagsvask, stoppekran, røropplegg for vaskemaskin og 200 L varmtvannsbereder.

Stue (24,30 m²)
Leiligheten har en lys og fin stue med godt av plass til både sofa og spisegruppe. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp i oppholdsrommet. Fra stuen har man utgang til en herlig nord-vestvendt altan på 23 m² med gode solforhold og flott utsikt over nærområdet.

Kjøkken (6,80 m²)
Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med slette fronter og fliser mellom benkeplate og overskap. Videre inneholder kjøkkenet laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag, ventilator og røropplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har laminat på gulvet og malte overflater på veggene/taket.

Soverom (12,10 m²)
Soverommet er av god størrelse, dette sørger for at man har godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Soverommet har medfølgende garderober med god plass.

Leiligheten har videre en innvendig bod på 3,40 m², samt en ekstern bod på 4 m². Borettslaget ligger innerst i blindvei, og utearealet er pent opparbeidet med interne veier/parkeringsplasser, gangveier, lekeplass, murer og grøntarealer.

Byggeår

1989

Tomteareal

17514m2

Parkering

Borettslaget har 79 stk parkeringsplasser i felles garasjeanlegg og 14 stk utvendige parkeringsplasser. Aktuell leilighet har fast utvendig oppmerket parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré/gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier/parkeringsplasser, gangveier, lekeplass, murer og grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Thor Kristian Johannessen
Prosjektmegler | Daglig leder | Partner
tkj@kapa.no
91 68 86 55

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-04-2024

Meny