Sandviksveien 168, 5035 BERGEN

Elsesro Brygge – unik toppleilighet i hele øverste etasje! Direkte heisadkomst, 2 garasjeplasser, båtplass mulig++

SOLGT

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sandviksveien 168
5035 BERGEN

Sameiet Elsesro Brygge

Leiligheten ligger i byggets 5. etasje, med inngang i 4. etasje. 4. etg: Inngang/trapp 5. etg: Entré/gang/trapp, vaskerom, to bad, fire soverom, bod/teknisk rom og stue/kjøkken. Fra stue er det utgang til altan på 40 kvm og fra et av soverommene er det utgang til altan på 8 kvm. Arealer pr rom: • Inngang/trapp fra 4 etasje: 5,00 m² • Entre/gang og trapp: 32,30 m² • Vaskerom: 4,20 m² • Bad: 7,90 m² • Bad: 3,20 m² • Soverom: 22,00 m² • Soverom: 12,20 m² • Soverom: 12,40 m² • Soverom: 9,10 m² • Bod/teknisk rom: 5,00 m² • Stue/kjøkken: 77,60 m² Tilhørende ekstern bod på 6 kvm i nabobygget. Leiligheten har tilhørende to parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Sandviksveien 168!
En unik penthouseleilighet som omfatter hele toppetasjen, med direkte heisadkomst inn i boligen. Leiligheten kan skilte med delikate fargevalg, lekre kvaliteter, fantastiske solforhold og upåklagelig utsikt i alle fire himmelretninger! Her kan man våkne av morgensol i øst, ha nydelig utsikt over Byfjorden mot vest og ellers utsyn mot grøntområde.

Leilighetens entré ligger i byggets 4. etasje med videre trapp opp i leiligheten, alternativt har man direkte heisadkomst inn til boligen. I det man kommer inn i leiligheten blir man møtt lys og romslig gang med rikelig plass til oppheng av yttertøy i innebygget skyvedørsgarderobe. Her er det også videre tilkomst til innvendig bod for ytterligere lagring.

Boligens samlingspunkt består av en stor stue med åpen kjøkkenløsning på hele 77 kvm. De store vindusflatene gir rikelig med lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. Det er plass til flere soner med ulike sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. Den innbydende kjøkkeninnredningen består av slette fronter og granitt benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, micro, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, to kjøle/fryseskap og integrert ventilator i benkeplaten. Kjøkkenøyen kombinerer stue og kjøkken, noe som øker den sosiale faktoren og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. Gasspeisen gir godt med varme og bidrar til en god og lun stemning på kalde høst- og vinterkvelder. Ellers er det fra stue utgang til privat altan på 40 kvm med fantastiske sol- og utsiktsforhold.

Leiligheten har totalt fire romslige soverom på henholdsvis 9,1, 12,2, 12,4 og 22 kvm, alle med plass til seng og annet møblement etter eget ønske. Hovedsoverommet har i tillegg egen altan på 8 kvm og tilhørende bad. 

Badet tilhørende hovedsoverom og badet med tilkomst fra gang, har begge keramiske fliser på gulv med vannbåren gulvvarme. På vegg er det dels keramiske fliser og to vegger med malt strie. Innredet med vegghengt toalett, dusjnisje, servant med møblement, speil og belysning. Det er ventilasjon via avtrekkventil.

Vaskerommet har keramiske fliser på gulv med vannbåren gulvvarme og malt strie på vegger. Innredet med vegghengt toalett, servant med møblement og speil. Det er røropplegg for vaskemaskin og ventilasjon via avtrekkventil.

Diverse utstyr:
- Heis i bygget med direkte adkomst til leiligheten
- Dørtelefon
- Gasspeis i stue
- Rør i rør system
- Balansert ventilasjon
- NIBE varmepumpe for varmtvann, gulvvarme og ventilasjon
- Automatsikringer
- Røykvarsler og sprinkleranlegg

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

BRA 4. etg: 5 kvm
BRA 5. etg: 188 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

7120m2

Parkering

Tilhørende to garasjeplasser (plass nr 41 og 42) i felles anlegg (nabobygget, hus E).
Parkeringsplassene organiseres i egen næringsseksjon (snr. 81). En plass utgjør en ideell andel på 1/62.

Følgende begrensninger gjelder for garasjeplassene:
- Makslengde bil: 5 m
- Maksvekt bil: 2,3 tonn

Arealbeskrivelse

Inngang/trapp, entré/gang/trapp, vaskerom, to bad, fire soverom og stue/kjøkken.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme på vaskerom og begge bad.
Gasspeis i stue.
Balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Thor Kristian Johannessen
Prosjektmegler | Daglig leder | Partner
tkj@kapa.no
91 68 86 55

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-11-2023

Meny