Damsgårdsveien 97A, 5058 BERGEN

Lekker nyoppført hjørneleilighet på bryggekanten i Damsgårdssundet. Stor og solrik takterrasse med fantastisk utsikt!

SOLGT

Therese Fimland

Prosjektmegler | Salgsleder | Partner

97 72 47 06 / tf@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Damsgårdsveien 97A
5058 BERGEN

Alumen Sameie

Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og inneholder: Entré/gang (5,7 kvm), bod (2,6 kvm), soverom (12,2 kvm), bad/vaskerom (4,7 kvm) og stue/kjøkken (22 kvm). Det er utgang til innglasset/dels åpen altan på 7,5 kvm fra stue. Tilhørende ekstern bod ved siden av leiligheten.

Standard

Velkommen til Damsgårdsveien 97A! Helt ny og ubebodd 2-roms hjørneleilighet på bryggekanten i populære Damsgårdssundet, med kort vei til alt man måtte trenge i hverdagen.

Fra leilighetens inngangsparti kommer man inn i en romslig entré med plass til oppheng av yttertøy og sko. Her er malt i behagelige og tidsriktige farger, som laminat på gulv, som følger leiligheten gjennom. Videre tilkomst til innvendig bod for ytterligere lagringsplass av det man måtte ønske.

Soverommet er på 12,2 kvm med plass til dobbeltseng og annet møblement. Garderobeskapet medfølger handelen. 

Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Det er røropplegg for vaskemaskin og ventilasjon via avtrekkventil.

Innerst i leiligheten finner man en lys og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning. Her er det mye naturlig lysinnslipp som gir en god romfølelse, og plass til både koselig sofagruppe og spisebord. Den åpne løsningen øker den sosiale faktoren i leiligheten og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. Fra stue er det utgang til delvis innglasset altan på 7,5 kvm med flott sjøutsikt og om omkringliggende område. 

Kjøkkenet er stilrent med slette hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Utstyrt med waterguard.

Diverse utstyr:
- Dørtelefon
- Heis i bygget
- Automatsikringer
- Rør i rør system
- Balansert ventilasjon
- Seriekoblet røykvarsler
- Brannslukkingsapparat
- Sprinkleranlegg

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2023

Bruksareal per etasje

BRA 5. etg: 50 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1374m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Therese Fimland
Prosjektmegler | Salgsleder | Partner
tf@kapa.no
97 72 47 06

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-07-2023

Meny