Spondalen 81, 5121 Ulset

Helt ny, stor og lekker leilighet på over 100 m2 med heis, garasje og stor balkong. 2 bad, soverom + to disp rom.

SOLGT

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Therese Fimland

Prosjektmegler | Salgsleder | Partner

97 72 47 06 / tf@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Spondalen 81
5121 Ulset

Sameiet Bekkestien

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder entrè (12,6 kvm), to bad (6,4 og 5,2 kvm), soverom (12,7, kvm), to disp/kontor (7,3 og 7,2 kvm), innvendig bod (3,4 kvm) og stue/kjøkken (42,6 kvm) med utgang til altan på 18 kvm. Tilhørende sportsbod (5 kvm) og fast garasjeplass i felles anlegg.

Standard

Flytt inn i en helt ny bolig, der ingen har bodd før deg! Boligen er kun møblert for anledningen. 
Bolig på hele 104 m2 med 2 bad og romslig stue/kjøkken. Utbygger kan kun markedsføre ett soverom, da de to siste rommene pr definisjon må betegnes som disponible rom. Dette skyldes nye forskrifter for beregning av daglys til rom for "varig opphold". Selv om mange er mest opptatt av å kunne stenge dagslyset ute på et soverom, så rammes soverom av den samme beregningen som legges til grunn for stue/oppholdsrom. Begge rommene tilfredsstiller krav til soverom når det gjelder størrelse på rommet, vindu og rømning - men daglysberegning medfører at boligen må markedsføres og selges med 1 soverom og 2 disponible rom, og kan ikke kategoriseres som 4-roms leilighet selv om bildene kan gi inntrykk av 3 soverom.

Gjennongående god leveranse:
- Kjøkken fra Norema, komplett med integrerte hvitevarer fra Siemens av god kvalitet.
- 2 helflisede bad.
- Egen garasjeplass og sportsbod i u.etg.
- Balansert ventilasjon.
- Smarthus fra Sensio er instalert og klart til bruk.
- Trappefri akomst via heis i bygget.

Velfungerende og funksjonell planløsning med store gode rom, lyst og trivelig - med en stor og overbygget balkong i front. Flott utsikt og gode solforhold.
Sentral, samtidig tilbaketrukket beliggenhet med kort vei til det meste.

Se vedlagt leveransebeskrivelse og romskjema.

Om prosjektet

På høyden ovenfor Haukedalen skole i Åsane bygger ByBo nye lav energiboliger som passer for alle livets faser.
Her kombinerer vi eneboligens goder med friheten det er å bo i leilighet.

Store, flotte beplantede uterom og lekeområder. Sørvestvendte private uteplasser, de fleste med utsikt mot de vakre fjellkjedene. Heis & garasje. Kort vei til friluftsområde, Åsane senter, skole, buss og 2 nærbutikker.

Kvaliteter i prosjektet:
-Flotte uterom
-El-sykler i sameiet
-Smarthus
-Lavenergi-boliger
-Livsløpsstandard

Store grøntarealer skaper en hyggelig ramme for naboskap og aktiviteter. Samt det etableres en opplyst gangsti langs bekken som renner gjennom tomten. En bilfri snarvei til skolen og videre til butikker, buss og servicetilbud.

Grønne boliger fra ByBo
Stort fokus på energi- og miljøvennlige boliger. Her leveres det energibesparende løsninger som forsyner leilighetene med varme, forbruksvann og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Spesielt med dagens strømpriser er energieffektive boliger et stort pluss for de faste, løpende bokostnadene hver mnd.

Noen av fordelene:
- Bedre kvalitet og komfort, et godt inneklima med jevn varme og frisk luft i leiligheten.
- Energisikkerhet - boligene bruker mindre energi og du sparer penger på strømregningen
- Verdiøkning - boligene bygges etter strengere energikrav enn gjeldende forskrift og bidrar il en trygg boliginvestering.

Hva som er viktigst for den enkelte varierer fra person til person. Men de fleste setter pris på gjennomtenkte planløsninger og gjennomgående gode kvaliteter fra anerkjente leverandører.
Integrerte hvitevarer på kjøkken bør også nevnes.

Det er også viktig hva man har til rådighet utenfor terrassedøren. Romslige balkonger som ivaretar gode solforhold og flott utsikt er ikke å forakte.

Byggeår

2022

Bruksareal per etasje

BRA 3. etg: 104 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

12780m2

Parkering

Fast garasjeplass i felles anlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Thor Kristian Johannessen
Prosjektmegler | Daglig leder | Partner
tkj@kapa.no
91 68 86 55

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-04-2023

Meny