Storheia 33B, 5310 HAUGLANDSHELLA

Tomannsbolig i rolig og barnevennlig område. Garasje og gode solforhold. Kort vei til flere servicetilbud.

Storheia 33B
5310 HAUGLANDSHELLA

Boligen går over 1 plan i byggets 1. etasje og inneholder: Entrè (2,8 kvm), innvendig bod (5,2 kvm), gang (10 kvm), vaskerom (3 kvm), bad (8,6 kvm), to soverom (13,7 kvm og 9,3 kvm) og stue/kjøkken (35,6 kvm). Det er utgang til altan på 18 kvm fra stue. Terrassedekke ved inngangsparti. Tilhørende halvpart av dobbel garasje.

Standard

Velkommen til Storheia 33B!
Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig beliggende i et attraktivt og barnevennlig område. Nabolaget er rolig med gjennomgangstrafikk, med gangavstand til skole og barnehage.

Entrè | Fra inngangsdøren kommer man inn i en romslig entrè med plass til oppheng av yttertøy. Herfra er det også videre tilkomst til innvendig bod med god lagringsplass.

Vaskerom | Malt platekledning på vegger og våtromsbelegg på gulv. Innredet med 200 L bereder, utslagsvask, røropplegg/sluk for vaskemaskin, stoppekran og sentral/skap for rør-i-rør system. Avtrekkventil.

Bad | Helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med toalett, dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning. Avtrekkventil. Taket er malt og det er lagt inn spotter i tak i senere tid, samt nytt blandebatteri i dusj.

Stue | Boligen har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, noe som øker den sosiale faktoren i boligen. Godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater som bidrar til en god romfølelse. Utgang til altan på 18 kvm med flott utsikt over nærområdet og gode solforhold. Selger informerer om solforhold fra ca. kl. 07-21 midtsommers.

Kjøkken | Innredning av malte fyllingfronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp og ventilator. Det er røropplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser mellom benk og overskap. Nyere kjøleskap fra desember 2020. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

Soverom | Boligen har to romslige soverom på henholdsvis 13,7 kvm og 9,3 kvm. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til seng, garderobeskap og annet møblement etter eget ønske. Soverom 2 passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor - her er mulighetene mange.

Ellers god oppbevaringsmuligheter på loft med innlagt belysning og gulv som ble lagt i 2021.

Gulv: Linoleum i entrè og i bod. Parkett på et soverom, ellers laminat på resterende.

Tekniske installasjoner:
- Rør-i-rør system
- Naturlig ventilasjon via ventiler i vinduer
- Sikringsskap på vaskerom: Automatsikringer, 63 amp hovedsikring, 9 stk kurser og jordfeilbryter
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat
- Innlagt fiber
- Sentralstøvsuger

Byggeår

2005

Bruksareal per etasje

BRA 1. etg: 92 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Megler har ikke kontrollmålt boligen.

Tomteareal

558m2

Parkering

Tilhørende halvpart av dobbel garasje på 20 kvm, bygget i 2004.
Ellers parkering på tomt.

Arealbeskrivelse

Entrè, gang, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Elektrisk oppvarming.
Mulighet for ildsted i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Queen Sanguanpong
Eiendomsmegler
qs@kapa.no
93 82 42 96

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-02-2023

Meny