Bellevue 2, L3, 5019 Bergen

Bellevue 2 | 3-roms i byens kanskje flotteste prosjekt | Garasjeplass | Felles takterrasse | Videresalg av kontrakt

SOLGT

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Bellevue 2, L3
5019 Bergen

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har følgende romfordeling: Entrè (4,2 kvm), bad (9,2 kvm), innvendig bod, stue/kjøkken (35,5 kvm) og to soverom (15,9 kvm + 7,1 kvm). Det er utgang til terrasse på 19,5 kvm fra stue/kjøkken. Det medfølger en ekstern sportsbod på 5,1 kvm samt fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

For detaljert beskrivelse, se utbyggers prospekt (del 1 & 2) på prosjektets hjemmeside. Standardleveranse er nærmere angitt i prospektets del 2.

Om prosjektet

VELKOMMEN TIL BELLEVUE 2
Spør du noen om hva som er den flotteste beliggenheten i Bergen, er det store sjanser for at svaret blir Fjellsiden. Kanskje nærmere bestemt Bellevue?

Leilighet L3 ligger i hus A i byggets 1. etasje.
Når man kommer inn i leiligheten blir man møtt av en romslig entrè med garderobeløsning til høyre. Videre finner man en lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse og øker den sosiale faktoren i leiligheten. Balkongen, som har utgang fra stuen, er plassert mot sørvest og solrik med utsikt mot deler av både Ulriken, Bergensdalen og Byfjorden med Askøy i det fjerne. Leiligheten har to soverom på henholdsvis 15,9 kvm og 7,1 kvm, hvor hovedsoverommet har stor walk-in garderobe. Romlig bad med blant annet dusjhjørne, badekar, wc, servant med møblement, speil og praktiske skyvedører for oppbevaring

Det følger egen garasjeplass i kjeller med heisadkomst direkte til hver etasje i hus A. I 5.etasje har man passasje videre til hus B, og i denne mellomgangen finner man også beboernes velværeavdeling.

På toppen av både hus A og B er det felles takterrasse for beboerne, med eventyrlig utsikt og svært gode solforhold.

PROSJEKTET
Det forplikter å utforme boliger på byens beste tomter. Sammen med En til En Arkitekter har Markhus Bolig vært opptatt av å skape en god helhet og å plassere bygget inn i terrenget på en skånsom og estetisk måte. Resultatet er en elegant terrasseløsning med kledning i dansk teglsten og flotte gråsteinsmurer som harmonerer med nabobygg og omgivelser forøvrig.

Boligene ligger i fredelige og grønne omgivelser fjernt fra byens støy og travelhet. Likevel er det bare tre minutters kjøretur til sentrum - hvis du ikke velger á sykle eller gå snarveien til fots. Det er også busstopp like ved.

Bellevue 2 ligger like ved inngangen til Fjellveien - Bergens promenadegate nummer én. Den strekker seg 4,5 kilometer til Amalie Skramsvei i Sandviken - og byr på spektakulær utsikt over byen. På veien passerer du blant annet Stoltzekleiven, lysthuset Mon Plasir, Fløibanestoppet Fjellveien og Tippetue. I umiddelbar nærhet ligger også Skansemyren med Fløibanestopp, nyopprustet idrettsbane med volleyballbaner, garderobeanlegg og flott lekeområde for barn. Her finner du i tillegg den splitter nye Skansemyren barnehage der natur og utelek har førsteprioritet.

Boligene i Bellevue 2 har gjennomgående solide kvaliteter både innvendig og utvendig. Her er det flott énstavs eikeparkett, vannbåren varme og enkelt betjent smarthusløsning som gjør det mulig å slå av og på alle ønskelige lys- og strømkilder i ett.

Lys spiller en viktig rolle når det gjelder trivsel. I Bellevue 2 er alle boligene fra arkitektens side tegnet for å få maksimalt med dagslys. I tillegg har utbygger en egen lysdesigner som tilbyr det nyeste innen lys og som vil sørge for optimal belysning både utvendig og innvendig enten det gjelder estetikk, funksjon, bruksområde og tid på døgnet.

Det vil være romslig med garderobeplass i din nye bolig. I hovedsoverom leveres skap i modellen Showstopper fra Drømmekjøkkenet - med eik front og innredning. Øvrige soverom leveres med modellen One i hvit utførelse og med innredning som gir deg ryddig og god oversikt.

Rene linjer, listefritt og eksklusivt:
Ditt nye bad i Bellevue 2 leveres med fliser i stort format på vegg og gulv - selvsagt også med varmekabler. Stort speil med integrert belysning bidrar til den gode romfølelsen. Dusjsonen leveres med mosaikkflis og design-rennesluk. Den tidløse baderomsinnredningen har romslige skuffer med eikefront i modellen Bright fra Drømmekjøkkenet. Vegghengt designtoalett er av modellen Subway fra Villeroy & Boch, mens servant og dusjbatteri er fra Grohe.

Har du husket å slå av kaffetrakteren? De fleste av oss har opplevd å måtte ta en ekstra sjekk for å være hundre prosent sikker før vi forlater huset. Med smarthusteknologi kan alt styres via et enkelt panel eller via mobilen din - uansett hvor du befinner deg. Din nye bolig i Bellevue 2 er utstyrt med denne teknologien. Det betyr at alle elektriske punkter som lys, varme, alarm og lyd kan styres fra ett sted. Fra et enkelt panel kan du for eksempel velge hvilke lys en bryter skal styre, og om bryteren samtidig skal slå av strømmen i stikkontakten, senke varmen og kanskje også ventilasjonen. Du kan bestemme at stikkontakten for kaffetrakter og strykejern slås av automatisk når du forlater leiligheten. Og er du fortsatt usikker på om du husket å slå av strykejernet når du har satt deg i bilen, er det bare å sjekke mobilen. Smarthusteknologi sikrer en energieffektiv og trygg bolig med høy komfort. Løsningen lar seg også enkelt integrere med eksterne systemer for økt funksjonalitet.

Lys i alle fellesområder styres av bevegelse, tid eller ordinær dimming/brytning. Felles belysning i korridorer, trapper og velværesone er som i leilighetene av høy standard og veksler mellom downlights, ledstriper, led profiler og vegglamper.

I Bellevue 2 kan du styre livet etter hva du har lyst til, ikke etter plikter. Plener vil bli klippet og grøntanlegget vil bli stelt. Filteret i ventilasjonsaggregatet blir skiftet når det trengs og du kan glemme snømåking i oppkjørselen. Alle strømkilder slås av og på via et enkelt panel. Skal du på reise, er det bare å pakke kofferten og låse døren. Enklere blir det ikke!

Solcellepanelet på Bygg B vil kunne bidra til strøm til fellesområder. Parkering kommer med fremlegg for el-bil lading.

Du kan også glemme hvilken dag bosspannet skal settes ut. I Bellevue 2 blir det en elegant og praktisk underjordisk renovasjonsløsning.

På parkeringsplanet vil det komme fremlegg for el-billading og det blir mulighet for el-bil leieløsning. Det inngås avtale om en felles el-leasingbil som kan bookes gjennom sameiet og benyttes av beboerne ved behov for ekstra bybil. Avtalen kan utvides til inntil tre biler ved behov.

Fokus på energieffektive løsninger og redusert strømforbruk er mer aktuelt enn noen gang i lys av dagens strømpriser.
Boligene i Bellevue 2 har gjennomgående solide kvaliteter både innvendig og utvendig - og ikke minst er de beregnet til energimerke A. Her er det vannbåren varme og enkelt betjent smarthus-løsning som gjør det mulig å slå av og på alle ønskelige lys- og strømkilder i ett.

En kjapp trening etter jobb? Eller en avslappende time for deg selv i badstuen? I mellompartiet mellom de to byggene finner du en egen innvendig velværesone med treningsapparater, badstue, garderobeanlegg og avslapningsområde. Her vil du kunne booke timer for privat bruk, mens det ellers er åpent for alle beboere.

Din nye bolig leveres med både skjult sprinkleranlegg og adgangskontroll. Når noen ringer på, kan bildet av gjesten vises på et svarapparat, PC eller videoskjerm.

Digital versjon av utbyggers prospekt del 1 og 2 kan du lese på prosjektets hjemmeside.

HVORDAN LEVERE KJØPSTILBUD
Kjøpstilbud ligger vedlagt i prospektet og kan innleveres direkte til megler eller elektronisk.
Av hensyn til personvern er det på generelt grunnlag ikke anbefalt å sende kjøpstilbud via e-post eller mobil.

Byggeår

2023

Eiendommen og grunnareal

Eiendommen består av gnr. 166 bnr. 188, 1530 og 1533 i Bergen kommune.

Eiendommen skal sammenslås og grensejusteres, og eiendomsgrensene er ikke endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel, og eiendommen vil deretter bli seksjonert. Sameiets tomteareal er oppgitt fra selger å bli ca. 2601,5 m². Hver seksjon vil bestå av en sameierandel ihht. oppdelingsbegjæringen. Endelige adresser for den enkelte leilighet foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Utbygger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Utbygger tar forbehold om at tomten kan bli oppdelt i flere parseller eller sammenføyd.

Tomteareal

2601m2

Parkering

Det medfølger 1 stk parkeringsplass i felles garasjekjeller, verdi kr 450 000,-, tilrettelagt med stikk for lading av el-bil og el-sykkel. Ladestasjon kan bestilles som tilvalg.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, uteareal utenfor boliger i 1. etasje og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett.

Det er også avsatt 3 garasjeplasser til felles bildele-ordning.

Energimerking

Selger plikter å fremskaffe komplett energiattest innen overtakelse. Denne vil uten opphold oversendes kjøper.

Ansvarlig megler

Thor Kristian Johannessen
Prosjektmegler | Daglig leder | Partner
tkj@kapa.no
91 68 86 55

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-05-2023

Meny