Torvbakken 41, 5122 Morvik

Innholdsrik enebolig med nydelig beliggenhet! Garasje, 3 bad og separat vaskerom. 4 soverom og 2 stuer.

SOLGT

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Queen Sanguanpong

Eiendomsmegler MNEF

93 82 42 96 / qs@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Torvbakken 41
5122 Morvik

Enebolig over 2 plan + underetasje. Boligen har følgende romfordeling: U-etg: Trapp/gang (7 kvm), bad (2,3 kvm), soverom (10,4 kvm), tv-stue (21,8 kvm) og bod (3,3 kvm). Det er utgang til terrassedekke på 70 kvm fra tv-stue. 1.etg: Entrè (4,5 kvm), mellomgang (3,2 kvm), gang/trapp (13,2 kvm), bad (3,9 kvm), vaskerom (3,8 kvm), kjøkken (19,7 kvm) og stue (40 kvm). Det er utgang til altan på 21 kvm fra stue. 2.etg: Trapp/gang/kontor (17 kvm), bad (9 kvm) og 3 soverom (8,2 kvm + 8,5 kvm + 10 kvm). Det er utgang til altan på 7 kvm fra gang. Boligen har tilhørende integrert garasje på 26,5 kvm..

Standard

Velkommen til Torvbakken 41!
Flott enebolig i et attraktivt og barnevennlig nabolag. Beliggenheten byr på gode solforhold med vakker panoramautsikt over innseilingen til Bergen. Tomten har god boltreplass for hele familien. Ifølge selger kan man her nyte solen fra ca. kl. 09.30 - 20.00 midtsommers. 

Innholdsrik og romslig bolig over 3 plan. Her har man stue i hver etasje, og tilsammen 4 soverom. Loftstue var opprinnelig tegnet som 5. soverom.
Totalt 3 bad, ett i hver etasje. I tillegg er det praktisk med eget vaskerom. Direkte inngang fra garasjen til boligen.

Gjennomgående godt vedlikeholdt bolig med fine kvaliteter.

Bad u-etg | Keramiske fliser på gulv og vegger med elektriske varmekabler i gulv. Inneholder wc, dusjnisje med glass skyvedør, servant med møblement og speil. Avtrekkventil.

Bad 1. etg | Keramiske fliser på gulv og vegger med elektriske varmekabler i gulv. Inneholder wc, dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning. Avtrekkventil.

Vaskerom 1. etg | Det er malt strie på vegger og linoleum belegg på gulv. Inneholder utslagsvask, røropplegg/sluk for vaskemaskin, stoppekran, 200 L bereder fra 2019. Utstyrt med sentral/skap for rør-i-rør system plassert i tak. Avtrekkventil.

Kjøkken | Innredning av eik fyllingfronter og laminat benkeplate med stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp og ventilator. Det er keramiske fliser mellom benk og overskap. Røropplegg for vaskemaskin. Alle hvitevarer medfølger i handelen. 

Bad 2. etg | Keramiske fliser på gulv og vegger med elektriske varmekabler i gulv. Inneholder wc, badekar med dusj, dobbel servant med møblement, speil og belysning.

Diverse utstyr:
- Innlagt fiber
- Automatsikringer
- Rør-i-rør system
- Vedovn i stue

Byggeår

2001

Bruksareal per etasje

BRA u-etg: 46 kvm
BRA 1.etg: 118 kvm
BRA 2.etg: 55 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

421m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Arealbeskrivelse

Entrè, trapp, gang, bad, vaskerom, soverom, stue, tv-stue, kjøkken og kontor

Oppvarming

Vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Thor Kristian Johannessen
Prosjektmegler | Daglig leder | Partner
tkj@kapa.no
91 68 86 55

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-11-2022

Meny