Nattlandsrinden 92, 5098 Bergen

Stor 4-roms toppleilighet over to plan med trappefri adkomst. Garasjeplass. Flott utsikt og gode solforhold.

SOLGT

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nattlandsrinden 92
5098 Bergen

Sameiet Nattlandsfjellet Terrasse

Leiligheten går over 2 plan og har følgende romfordeling: 1. etg.: Entrè (1,9 kvm), gang (10,1 kvm), trapp (5,1 kvm), stue (40,3 kvm) og kjøkken (7,1 kvm). Det er utgang til altan på 22 kvm fra stue. 2. etg.: Trapp/gang (14,9 kvm), bad (7,6 kvm), vaskerom (3,7 kvm), bod (6,1 kvm) og tre soverom (11,3 kvm + 17,2 kvm + 9,9 kvm). Lukeadkomst til koffertloft. Boligen har tilhørende to stk eksterne boder, en med adkomst fra altan og en ved inngangsparti. Bruksrett til parkeringsplass i felles anlegg i u-etg.

Standard

Velkommen til Nattlandsrinden 92, en stor 4-roms toppleilighet over to plan.

Entrè/gang | Fra inngangsdøren kommer man inn i leilighetens entrè med videre tilkomst til romslig gang. Her er det skyvedører med speilfronter til garderobe/bod med plass til oppheng av yttertøy. Det er i tillegg plass til garderobeskap og ytterligere oppbevaringsmuligheter i gangen.

Stue | Videre finner man leilighetens samlingspunkt med god plass til flere sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. Store vindusflater med godt naturlig lysinnslipp. Herfra er det utgang til nordvest-vendt altan på hele 22 kvm med gode solforhold.

Kjøkken | Innredning med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Inneholder ventilator og røropplegg for vaskemaskin. Det er keramiske fliser mellom benk og overskap. Godt med skap- og benkeplass som bidrar til sosial matlaging med hele familien. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. 

Bad | Helfliset med keramiske fliser og varmekabler i gulv. Inneholder wc, dusj, badekar, servant med møblement, speil og belysning. Lufteventil.

Vaskerom | Linoleum belegg på gulv og malt strie på vegger. Inneholder utslagsvask, røropplegg/sluk for vaskemaskin, husbrannslange og 200 L bereder. Lufteventil.

Soverom | Alle leilighetens tre soverom er praktisk plassert i samme etasje. Rommene er av god størrelse på henholdsvis 11,3, 17,2 og 9,9 kvm med plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. Det er innebygget garderobeskap med skyvedører på alle soverommene.

Diverse utstyr:
- Varmepumpe
- Automatsikringer

Byggeår

1991

Bruksareal per etasje

6. etg.: 66 kvm
7. etg.: 74 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

10964m2

Parkering

Til hver seksjon medfølger en eksklusiv bruksrett til angitt parkeringsplass. For mer informasjon, se vedlagt hus- og ordensregler for sameiet.

En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser.

Arealbeskrivelse

Rom som inngår i p-rom er:
Entrè, gang, trapp, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Leiligheten har varmepumpe i stue.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Queen Sanguanpong
Eiendomsmegler
qs@kapa.no
93 82 42 96

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-12-2022

Meny