Inger Bang Lunds vei 5, 5059 Rådal

Kronstadparken | Urban 5-roms med egen utleiedel | Garasjeplass | Felles takterrasse | Videresalg av kontraktsposisjon

SOLGT

Therese Fimland

Prosjektmegler | Salgsleder | Partner

97 72 47 06 / tf@kapa.no

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Inger Bang Lunds vei 5
5059 Rådal

En unik mulighet til å sikre seg en lekker 5-roms leilighet med egen utleiedel sentralt i Bergen! Utleiedelen: Felles entrè med hoveddelen, gang, åpen stue/kjøkkenløsning, soverom og bad. Hoveddelen: Felles entrè med utleiedelen, gang, åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til egen balkong, 2 soverom, 2 bad og innvendig bod. I tillegg har man fast garasjeplass og sportsbod i garasjekjeller. I tillegg til sportsbod er det felles sykkelboder

Standard

Kronstadparken er et av Bergens mest spennende byfornyings prosjekter. Det gamle industriområdet rett sør for Danmarksplass  er forvandlet til en levende bydel med flere hundre boliger, flotte utearealer, nye arbeidsplasser og kort avstand til en rekke tilbud og aktiviteter. I Kronstadparken flytter du inn i et allerede  etablert bomiljø: de tre første byggetrinnene i det populære boligprosjektet er allerede innflyttet.
Nå videreselges kontraktsposisjonen for en svært attraktiv og ruban 5- roms leilighet med egen utleiedel. Utleiedelen utgjør 36,4 m2 BRA av leilighetens totale BRA. Dette vil gi en fin ekstrainntekt eller gi eldre, hjemmeboende barn litt større frihet.
Leiligheten ligger i 6. etasje i Kronstadparken byggetrinn 4, bygg A. Leiligheten har hele 3 bad, hvor to av badene er i hoveddelen og ett bad i utleiedelen. Garasjeplass inkludert i kjøpesummen, med mulighet for å montere ladepunkt til elbil. Ladepunktet må bestilles og finansieres av ny kjøper.

Mellom byggene ligger et skjermet fellesområde med et grønt  og innbydende utemiljø hvor man lett kan bevege seg mellom de  forskjellige sonene. Det er rom både for ro og rekreasjon, og lek og aktivitet. Naboeiendommen er regulert til barnehage. Mellom  fjerde byggetrinn og den planlagte barnehagen kommer en plass med lekeapparater. Avskjermende trær og busker, benker og belysning; alt er med påå skape et hyggelig, stemningsfullt og  trygt bomiljø. Gatetunet på nordsiden av Kronstadparken vil bli pent tilrettelagt med beplantning og sittegrupper. Utbygger arbeider med at det vil bli fortrinnsrett for beboere til plass i barnehagen.

Kjøkken
Det leveres kjøkken fra HTH Kjøkkenforum med integrerte hvitevarer, også i utleiedelen.

Bad
Stilrene og helfliste bad. Se vedlagg for oppgraderinger på bad.  

Gulv
Det leveres én-stavs lys eikeparkett i alle tørre rom i leiligheten. Gulvlister leveres i eik og er tilpasset parkett

Oppvarming
Oppvarming er basert på fjernvarme. I stue og kjøkken er det  vannbåren gulvvarme. I gulv på bad er det varmekabler. Varmt forbruksvann varmes  opp med fjernvarme fra BKK. Det blir montert forbruksmåler i  hver leilighet.

Balansert ventilasjonsanlegg
Det monteres separat balansert ventilasjonsanlegg med  varmegjenvinning for hver enkelt leilighet. For plassering av aggregater se plantegning.

Takterrasse
Takterrassene i hus A og B er felles for alle i sameiet.

Leiligheten har:
- Allmenn tilgjengelighet, dette gjelder  også fellesarealer og takterrasser.
- Privat uteareal samt tilgang til felles takterrasse.
- Bossug.
- Sprinkler- og brannvarslingsanlegg.
- Porttelefon med kamera.
- Trappefri adkomst via heis.
- Gjennomgående gode kvaliteter.
- Innvendig og utvendig sykkelparkering.
- Kabel-tv (ett uttak per leilighet) og  internett via fiberkabel.
- OBOS Open Net* er leverandør av kabel  tv/bredbånd.

*Det etableres fibernett for TV og bredbåndstjenester i boligsammenslutningen. Alle husstander får fiber ført frem
til modem i teknisk skap. Derfra kables
det videre til ett punkt i stue for TV/data.

Byggeår

2021

Eiendommen og grunnareal

Eiendommen består av gnr 159 bnr 88 og 90, samt del av bnr 1011 i Bergen kommune.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen vil bli fradelt og seksjonert, slik at eiendommen vil få et nytt matrikkelnummer.
Samlet tomteareal tilhørende byggetrinn 4 og 5 er av selger oppgitt å være ca. 7 000 kvm inklusiv barnehagen. Barnehagetomten vil bli skilt ut, og får eget gårds og bruks nummer.
Hver seksjon vil bestå av en sameieandel iht. oppdelingsbegjæringen. Gateadresse blir Inger Bang Lunds vei, gate nummer blir fastsatt før overtakelse. Boligene inngår som del i større utbyggingsplan for gnr. 159, bnr. 8, 11, 88, 90.
Utbygger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Utbygger tar forbehold om at tomten kan bli oppdelt i flere parseller eller sammenføyd.

Tomteareal

7000m2

Energimerking

Energimerking av boligen skal utføres av  utbygger. Energimerkingen må foreligge for å få utstedt ferdigattest. I prosjektet vil  leilighetene oppnå minimum A eller B

Ansvarlig megler

Therese Fimland
Prosjektmegler | Salgsleder | Partner
tf@kapa.no
97 72 47 06

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Harald Skjolds veg 75
Harald Skjolds veg 75
5236

Salgsoppgavedato

28-06-2021

Meny