Apeltunvegen 2F
5222 NESTTUN

Sameiet Apeltunvegen 2F

Leiligheten har trappefri adkomst passer dermed like godt for eldre som for yngre kjøpere. Leiligheten befinner seg i byggets 1. etasje med følgende inndeling: Entré, gang, soverom, stue/kjøkken og bad/vaskerom. Fra stuen er det utgang til terrasse på 8,9m². Tilhørende leiligheten er det en ekstern bod på 3m²

Standard

En lekker og delikat leilighet i bygg fra 2022. Boligen holder gjennomgående gode kvaliteter med tidsriktige og moderne innredninger. Dagens eier har oppgradert kjøkken og bad noe, i forhold til standard leveranse.

Det første som møter deg er en entré på nesten 7 m² med god plass til garderobeskap. Herfra er også inngang til boligens soverom, som har to innganger.

Fra entréen kommer man inn i en mellomgang med tilkomst til badet. Badet er innredet med dusj og svingbare dusjdører med moderne sorte rammer, som ble "
oppgradert i tilvalget. Speil med innebygd lys, samt en veggmontert hylle. Opplegg for vaskemaskin. Badet har også oppgradert fliser på veggene i større dimensjon, og får dermed badet til å fremstå mer romslig.

Stuen måler ca. 19 m² og har parkett på gulvet og store vinduer med skyvedør ut mot terrassen. Fra stuen er utgang til en stilren og solrik terrasse med plass til utemøbler og sittegruppe. Terrassen er overbygget, slik at man kan sitte ute selv om det drypper litt fra himmelen. Det er også en integrert blomsterkasse i gjerdet mot fellesarealet.

Kjøkkenet er plassert langs ene veggen i stuen, og har god plass i forhold til leilighetens størrelse. Innredet med en fin mørk benkeplate i laminat "forest walnut" med  nedfelt/underlimt vask, integrert oppvaskmaskin, kombi kjøleskap, induksjonstopp og innebygd ovn levert fra HTH. Kjøkkenet er montert med Lux skuffene til HTH som har en "skjult" skuff i øverste skuffene, som gir bedre sorterings muligheter.

Alt i alt en leilighet med gjennomgående god standard. Her kan man flytte rett inn uten å tenke på oppussing på mange år.

Byggeår

2022

Tomteareal

2113m2

Parkering

Det medfølger ikke egen parkeringsplass. Dersom det er ledig, kan det være muligheter for å leie p-plass i garasje.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, trapper, murer, plen og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på badet, konvektor i stuen, balansert ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

29-08-2024

Kart
Apeltunvegen 2F, 5222 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny