Løvåsbakken 37
5145 FYLLINGSDALEN

Løvåshagen Borettslag

Andelsbrevnummer

18

Leiligheten befinner seg i byggets 3.etasje med følgende inndeling: Entré(2,7m²), bad(6,6m²), soverom(6,5m²), soverom(11,4m²), stue(27m²), spisestue og kjøkken(15,6m²), bod(3m²) Fra stuen er det utgang til altan på 8 m². Leiligheten disponerer også en bod i garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Løvåsbakken 37. En lys og innbydende 3-roms leilighet med luftig plassering i byggets 3. etasje.

Til leiligheten er du sikret behagelig adkomst med overbygd svalgang, samt trappefritt med heis fra garasjeanlegget. I entreen er det god plass til å kunne henge fra seg yttertøy, og gjennomgående i leiligheten er tre-stavs parkett og lyse overflater.

Stue med kjøkken er like innenfor, og rommets utforming skaper en naturlig sonefordeling til tross for den åpne løsningen. Her er det god plass til både sitte- og spisegruppe. Like ved kjøkkenet er det utgang til den herlige altanen som måler hele 8 kvm. Her kan du enkelt nyte middagen utendørs gjennom sommeren. Kjøkkenet er lyst med slette fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate, og kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass. Av hvitevarer er alle integrert (oppvaskmaskin, micro, stekeovn, platetopp og kombi kjøl/frys).

Baderommet har tilkomst fra gangen og er helfliset i tidløse fargetoner. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører, møbel med servant og nisje for vaskemaskin. Downlights i taket.

Det er to soverom, begge praktisk plassert på hver sin side av gangen. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobe, og soverom to noe mindre. Ypperlig som gjesterom, barnerom eller hjemmekontor.

Oppsummert en flott leilighet med tilbaketrukket beliggenhet, men likevel sentral men nærhet til "alt" du måtte trenge.

Byggeår

2009

Tomteareal

16122m2

Parkering

Fast plass i felles garasjeanlegg. Tilhørende leiligheten er det en bod i garasjeanlegget på 5,2m²
Lagt opp til infrastruktur for ladestasjon til alle p-plasser i borettslag. Man må bruke ZAPTECH pro via borettslaget.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser, interne veier, grøntarealer og diverse
beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Teknisk tilstand på varmekabler er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

29-08-2024

Kart
Løvåsbakken 37, 5145 FYLLINGSDALEN

Se flere boliger i området

Meny