Hamrevegen 37B
5229 KALANDSEIDET

Vy sameie

Andelsbrevnummer

401

Velkommen til Hamrevegen 37B! Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder følgende: Entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad, vaskerom og innvendig bod. I tillegg medfølger bod i kjelleretasje.

Standard

Velkommen til Hamrevegen 37B presentert av Ditlev Haukenes

Leiligheten har en god intern beliggenhet, i en blindvei og med utsyn over frodige friarealer og flotte Kalandsvatnet.

En påkostet og lekker 4-roms eierleilighet bebodd bare siden 2022 med gjennomgående moderne kvaliteter og med en meget god planløsning.

Leilighetens romfordeling består av åpen stue-kjøkkenløsning, 2 baderom, eget vaskerom, 3 soverom, bod og luftig entrè videre i gang.

Leiligheten ligger i 4 fjerde etasje og har adkomst med heis.

ENTRÉ
Velkommen inn!
Entréen skaper et godt førsteinntrykk med pene overflater. Lyse og moderne overflater er gjennomgående i hele leiligheten. Her er det parkett på gulvet og veggene er malt i en lun farge. Det er her også downlights i taket for god belysning.

STUE
Lys og luftig stue, fin utsikt og meget gode lysforhold. Stuen er romslig med gode møbleringsmuligheter for både sofagruppe og stort spisebord. Stue og kjøkken har åpen planløsning og knytter de ulike soner naturlig sammen. Oppdelingen oppleves som praktisk og behagelig når man har gjester og ellers i hverdagen. Fra stuen har man utgang til fantastisk balkong på 45 kvm. Store vinduer med skyvedør ut mot balkong med rekkverk av stål. Balkongen blir en herlig forlengelse av rommet og blir nærmest som en ekstra stue i sommerhalvåret. Dette gir en herlig inne-ute følelse og maksimal utnyttelse av arealet. Det er vannbåren varme i både stue, kjøkken, entre og gang som gir en behagelig innetemperatur.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stue, og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom.
Lekkert kjøkken med moderne kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Nordsjø med god skap- og benkeplass. Profilerte fronter, benkeplate i stein, underlimt vask. Det er her også belysning under overskap for en godt belyst arbeidsplass. Dette er ikke et standard kjøkken men et tidsriktig og moderne kjøkken med fine kvaliteter.

Soverom
Leiligheten inneholder tre fine soverom.

Hovedsoverommet er romslig og har god plass til dobbeltseng samt nattbord. Rommet måler 12,2 m² som gir god plass til oppbevaring. Hovedsoverommet ligger lengst inne separert fra resterende soverom. Her ble det installert garderobeløsning.

Soverom nr. 2 og 3 måler 6,2 og 8,2 m².
På soverommet som er malt i rosa er det satt opp stukkatur på veggene som gir mer personlighet til rommet. 

Baderom
Lekkert helfliset baderom med varmekabler og downlights med dimmefunksjon i himlingen. Badene er innredet med veggmontert toalett, eget avlukket dusjnisje, innredning med servant og vegghengt speil med belysning.
Baderommet er tilknyttet balansert ventilasjon. Baderommet har oppgradert innredning og blandebatteri og står i god stil til resten av leilighetens fine kvaliteter.

Toalettrom
Praktisk toalett med gulldetaljer i stil med baderom. Her er det også speil med lys og fliser på gulv med sokkelflis.

Balkong
Fra balkong har man flott utsikt over Kalandsvatnet og gode solforhold. Balkongen måler hele 45 m² og fungerer som en forlengelse av stue i sommerhalvåret. Balkongen strekker seg rundt boligen på 3 ulike sider så her kan man følge solen fra tidlig morgen til godt ut på dagen.

Overflater
Overflater består av tre-stavs parkett på gulv eller fliser, på vegger og i himlingene er det malte plater og malt betong. Leiligheten er gjennomgående malt i tidsriktige og fine farger.

Oppbevaring
 
God lagringsplass med innvendig bod og vaskerom. Soverommene er også praktisk innredet for gode lagringsmuligheter. Ekstern bod i kjelleretasje.

Byggeår

2022

Tomteareal

21891m2

Parkering

Det følger parkeringsplass med lader til el-bil i lukket garasjeanlegg.

Beskaffenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i Hamrevegen i område nedenfor Hatlestad Terrasse. Sydvestvendt takterrasse på ca. 45 kvm med nydelig fri utsikt over nærområdet og kalandsvatnet. Kort vei til barne - og ungdomsskole, buss og dagligvarebutikker (Valle) med mer. Fast parkering i garasjeanlegget med egen elbillader med driftsavtaler med Elaway samt innvendige gjesteparkering.

Oppvarming

El. varmekabler på bad og WC.
Vannbåren gulvvarme i øvrige rom foruten soverom.
Varmegjenvinning fra balansert ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

08.04.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrik Bang

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler | Partner
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

27-08-2024

Kart
Hamrevegen 37B, 5229 KALANDSEIDET

Se flere boliger i området

Bergen-Fana
Kjeøyna 2
53 m2 - 3 soverom
kr 3 990 000
Meny