Prestanesvegen 102, 5392 STOREBØ

Moderne og flott halvdel av tomannsbolig med solrik beliggenhet og flott utsikt | Garasjeplass | Naturnært | Sentralt

Prestanesvegen 102
5392 STOREBØ

Velkommen til Prestanesvegen 102! Boligen ligger i byggets 1.Etasje og inneholder følgende: Entré/gang, bad/vaskerom, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken, mellomgang og bod. I tillegg medfølger tilhørende garasjeplass og bod på 5,3 kvm.

Standard

Ditlev Haukenes har gleden av å presentere Prestanesvegen 102 - En flott tomannsbolig som fremstår som moderne og velholdt. Bygget ble ferdigstilt i 2015 og representerer en moderne og velholdt boligstandard. Med en beliggenhet som gir deg kort avstand til det meste, tilbyr denne boligen alt man trenger for en effektiv hverdag og flotte fridager. Boligen går over et plan og byr på en privat terrasse med flott utsikt over sjø og nærområdet.

Ved ankomst møtes man av et flott opparbeidet uteområdet før man går inn i en romslig entré på 9,5 m², utstyrt med en praktisk integrert garderobeløsning. Boligen har gjennomgående god standard med lys parkett og malte vegger som gir et lyst og luftig preg.

Boligen har en åpen stue og kjøkkenløsning som strekker seg over 39,4 m². Her er det god plass for både sofagruppe og spisestue, og kjøkkenet er utstyrt med tidsriktig innredning inkludert profilerte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn, vannstoppesystem, komfyrvakt og kjøkkenventilator. Kjøkkenet er levert av Sigdal og hvitevarer fra Siemens.

Boligen har et bad med praktisk vaskeromsløsning bak skyvedører. Baderommet måler 8,6 m² og inneholder baderomsmøbel med heldekkende servant, slette fronter samt ett-greps blandebatteri, speil med belysning, vegghengt toalett og badekar med dusjløsning. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel samt fordelerskap til rør-i-rør bak skyvedørsgarderobe i glass. Her er det også elektriske varmekabler i gulvet.

Videre finner man en mellomgang på 4,1 m² som gir god forbindelse mellom rommene.

Hovedsoverommet strekker seg over 12,3 m² og tilbyr rikelig med plass for innredning samt en komfortabel dobbeltseng. Her er det også adkomst til en innvendig bod som enkelt kan omgjøres til walk-in om ønskelig. Fra soverommet har man fantastisk utsikt over sjøen og nærområdet.  Det andre soverommet, med en størrelse på 9,4 m², er også godt egnet som gjestesoverom eller barnerom og gir gode muligheter for både seng og oppbevaring.

I tillegg finnes det en utvendig bod på 5,3 m² som gir ekstra lagringsplass og bidrar til en mer organisert hverdag.

Til boligen hører det også en tilhørende garasjeplass som gir praktisk og sikker parkering.

Oppsummert tilbyr Prestanesvegen 102 en fin kombinasjon av høy standard, romslighet og en populær beliggenhet.

Byggeår

2015

Tomteareal

1090m2

Parkering

Parkeringsplass i felles garasje med naboseksjonen.
Flere utvendige biloppstillingsplasser.

Beskaffenhet

Fellestomt pent opparbeidet med gressplen og asfaltert vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
El. varmekabler på bad og i éntre.
Rentbrennende ildsted med glassfront.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

15.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

12-04-2024

Meny