Sandslimarka 249i, 5254 SANDSLI

Lekker og moderne 4 roms toppleilighet i bygg fra 2020 | Stor solrik terrasse | 2 bad | Heis & garasjeplass | Nær bybane

Sandslimarka 249i
5254 SANDSLI

Gartnerlien sameie

Leiligheten befinner seg i byggets toppetasje med følgende inndeling: 5.etasje: Gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad, bad/vaskerom, bod og teknisk rom. I tillegg medfølger en ekstern bod i 1.etg. Fra stue er det utgang til solrik terrasse på ca. 29 kvm.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har gleden av å presentere Sandslimarka 249i. En moderne, lekker 4-roms selveierleilighet i bygg fra 2020. Boligen har en flott intern beliggenhet i byggets toppetasje, sør-vendt med gode sol- og utsiktsforhold. Her bor du med nærhet til butikker, kafé, frisør, turmuligheter, treningssentre, bybane, skoler m.m.

Oppgraderinger etter byggeår (opplyst fra selger):
- Montert glasstak på deler av terrassen.
- Montert nye stikkontakter.
- Montert garderober med innredning.
- Malt veggflater.

Det første som møter deg, er en lys og innbydende entré med gode lagringsmuligheter i plassbygget garderobeløsning med speilfronter. På gulvet er det lekker 1-stavs parkett som strekkes seg gjennom hele leiligheten, og veggene er slette og malt i moderne fargetoner. Leilighetens innvendige bod befinner seg med adkomst fra entréen om det skulle være behov for ekstra lagringsplass.

Videre inn i leiligheten kommer man til den romslige stuen med delvis åpen løsning mot det lekre kjøkkenet. De store vindusflatene sikrer rikelig med naturlig lys til rommet, og den store terrassen fungerer som en naturlig forlengelse rommet gjennom sommeren. Deler av terrassen er overbygd.

Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH med slette lyse fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate. Her er det valgt gode hvitevarer fra det anerkjente merket Siemens med blant annet integrert komfyr, oppvaskmaskin, induksjonsplatetopp og kombiskap med kjøl/frys. Kjøkkenet er av god størrelse som sikrer plass til at flere kan være med på matlagingen. Fra kjøkkenet kan du også nyte godt av den herlige utsikten via stort gulv til tak vindu.

Det er to flotte baderom i leiligheten hvor det ene badet har adkomst fra entréen/gangen. Baderommet med adkomst fra gangen er av god størrelse, helfliset med spotter i tak. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørnet med foldedører, møbel med servant og vegghengt speil. Det er også opplegg for vaskemaskin, praktisk gjemt bak plassmontert skyvedører med speilfronter.

Det andre baderommet har adkomst via hovedsoverommet i en såkalt ensuite-løsning. Rommet er helfliset i tidløse fargetoner med spotter i taket. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj og møbel med servant og speil. Ren luksus med eget privat baderom.

Videre er det tre gode soverom i leiligheten, alle med adkomst via entreen/gangen. Rommene måler henholdsvis 17,8, 6,9 og 6,9 kvm. Hovedsoverommet er av god størrelse, og det store vinduet sikrer godt med naturlig lys. Rommet er utstyrt med en stor plassbygd skyvedørsgarderobe som sikrer godt med lagringsplass. Soverom 2 og 3 passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor - her er mulighetene mange.

Diverse utstyr:
- Trappefri adkomst med heis i bygget.
- Balanser ventilasjon.
- Rør i rør system.
- Fast parkeringsplass med elbil-lader.
- Fjernvarme.
- Sykkelrom i fellesareal.

Byggeår

2020

Tomteareal

7039m2

Parkering

Det medfølger fast parkeringsplass med lademulighet for elbil. Parkeringsplassen finner du  i lukket garasjeanlegg, og her finner du også 10 gjesteplasser.
Opplysninger fra forretningsfører: "Parkeringsplass kan fritt omsettes til seksjonseiere i Sameiet Sandslitunet, Sameiet Sandsliportalen, Sameiet Sandsli Stasjon og Gartnerlien Sameie, men ikke til eksterne med mindre p-plassen overdras sammen med eierseksjon i nevnte sameie."

Arealbeskrivelse

5.etg: Gang, stue, kjøkken, 2 bad, 3 soverom.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, belegningsstein, plen og diverse beplantning.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme på badene, balansert ventilasjonsanlegg, konvektor i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

22-03-2024

Meny