Lekvenmarka 116, 5209 OS

Flott 4-roms med herlig sol- og utsiktsforhold | Garasje m/elbil-lader | Trappefri adkomst | Sentralt | Se boligvideo!

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Lekvenmarka 116
5209 OS

Sameiet Lekven 2

Leiligheten har en flott og høytliggende plassering i byggets 3. etasje med følgende inndeling: 3.etg: Entré, stue med kjøkken, tre soverom, bad, garderobe og toalettrom. Fra stuen er det utgang til en solrik altan på 11 kvm, og inngang dirkete fra felles gårdstun med plass til kafésett om ønskelig. Boligen har godt med lagringsplass i stor sportsbod på 7 m² i 1. etasje.

Standard

VELKOMMEN INN!
Leiligheten har en flott intern beliggenhet med herlig utsikt Bjørnafjorden og nærområde, samt egen uteplass ved privat inngangsparti. Boligen befinner seg i byggets 3.etasje, og holder en gjennomgående moderne standard fra byggeår 2015.

Romfordeling består av entré, stue med kjøkkendel, tre soverom, bad/vaskerom, garderobe/bod og toalettrom. Det er også en ekstern sportsbod i 1.etasje på 7 kvm.

ENTRÈ
Boligen har praktisk adkomst via felles bakgård, trappefritt med heis fra parkeringsplass. Her har du også mulighet for å kunne kjøre ned med bil for å tømme av like utenfor boligen. Ved inngangsdøren er det god plass til hyggelig cafésett. I entrén / gangen er det praktiske gulvfliser, noe som kommer godt med når vestlandsværet viser seg fra sin kjente side. Videre er det lysmalte slette vegger, downlights og plassbygd skyvedørsgarderobe som sikrer god lagringsplass.

STUE / KJØKKEN
Boligen har fin åpen løsning mellom stue og kjøkken, og rommet har godt med naturlig lysinnslipp via store gulv til tak vinduer. Fra stuen er det utgang til en romslig sørvestvendt balkong som sikrer svært gode solforhold i tillegg til herlig utsikt. Balkongene fungerer som en naturlig forlengelse av stuen gjennom sommermånedene. Dette gir en herlig inne-ute følelse, og maksimal utnyttelse av arealet.

KJØKKEN
Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH og fremstår som lyst og moderne. Innredningen består av lyse slette fronter i kombinasjon mot mørkere laminat benkeplate. Kjøkkenet er godt utstyrt med både skap- og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, og ventilasjon via kjøkkenventilator er tilknyttet sentralt avtrekk i bygget.

BADEROM
Baderommet måler hele 8,1 kvm, og rommet er helfliset i tidløse fargetoner, gulvvarme og opplegg for vaskemasking og tørketrommel. Badet er ellers utstyrt med dusjhjørnet med foldedører, høyskap, vegghengt skap, vegghengt toalett, helstøpt servant med møblement og speil med integrert lys.

TOALETT
Toalettet har adkomst via det ene soverommet og er utstyrt med vegghengt toalett, servant med møblement og speil med integrert lys. 

SOVEROM
Det er tre gode soverom i leiligheten på henholdsvis 7,5 m², 9,2 m² og 14,35 m². Det største soverommet har adkomst fra stue og har god plass til garderobeløsning i tillegg til seng. De to andre soverommene har begge adkomst fra entréen og vender ut mot bakgården. Rommene er praktisk plassert på hver sin side av gangen, og det ene soverommet har eget toalettrom.

OPPBEVARING
Garderobeløsning i entré.
Garderobeskap på to av soverommene.
Garderobe mellom soverom og toalett.
Ekstern sportsbod i 1.etasje.

TEKNISKE INSTALLASJONER
- Vannrør av plast i rør-i-rør system. Avløp i plast.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- NILAN DK 8722 avtrekksvarmepumpe. Denne skal dekke behovet for vannbåren varme, ventilasjon, varmegjenvinning og  varmtvann.
- Vannbåren varme med konvektor i stuen, og elektriske varmekabler i entré og baderommet.
- El. anlegget har sikringsskap med automatsikringer.
- Downlights i entré, stue/kjøkken og det store soverommet.
- Callinganlegg med døråpner.
- Det er brannslukningsutstyr og brannvarslere i boligen.

Byggeår

2015

Tomteareal

10176m2

Parkering

En fast parkeringsplass i åpen garasje i kjeller med el-billader.
Det er heis til garasjeplanet.

Gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

Entré, Stue/kjøkken, 3 Soverom, Bad/vaskerom, Toalettrom, Garderobe

Beskaffenhet

Sameiets felles tomt er pent opparbeidet med internveier, plen, prydbusker, biloppstillingsplasser, lekeplasser og sittegrupper.

Oppvarming

Vannbåren varme med konvektor i stuen, og elektriske varmekabler i entré og baderommet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathisen, datert 24.01.2024.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

21-02-2024

Meny