Elvenesvegen 64, 5223 NESTTUN

Flott 2-roms leilighet | Heis & garasjeplass | Herlig utsiktsforhold | Nærhet til butikk, buss & turområder | SE VIDEO

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Elvenesvegen 64
5223 NESTTUN

Ulsmåg Borettslag

Andelsbrevnummer

244

Velkommen til Elvenesvegen 64! Leiligheten har en flott beliggenhet i byggets 5.etasje med følgende inndeling: Entré, stue, kjøkken, soverom, bad og toalettrom. Boligen disponerer en bod på 3,7 m² i felles bodareal i kjeller.

Standard

VELKOMMEN INN!
Lekker og moderne 2-roms leilighet med flott, og luftig plassering i byggets 5. etajse med flotte utsiktsforhold. Her bor du tilbaketrukket i naturskjønne omgivelser, men likevel med nærhet til alt du måtte trenge i hverdagen.

Romfordelingen består av entré, stue, kjøkken, soverom, bad og toalettrom. Det medfølger også en ekstern bod på 3,7 m² i felles bodareal i kjeller.

ENTRÈ
Lys og innbydende entré med god lagrinsplass i romslig plassbygd skyvedørsgardeobe med speilfronter. Flott "1-stavs" laminat gjennomgående i leiligheten, og overflater malt i tidsriktige fargetoner.

STUE
Slette lysmalte overflater og godt med naturlig lysinnslipp via store vindusflater mot veranda. Stuens utforming gir gode muligheter for å kunne innrede med både sitte- og spisegruppe, og den delvis åpne løsningen mot kjøkken gir gode rammer for sosiale kvelder. Fra stuen er det direkte utgang til den romslige, overbygde verandaen med god plass til sittegruppe.

KJØKKEN
Kjøkkenet er levert fra HTH med slette hvite fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn, platetopp og kombiskap med kjøl/frys. Kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass.

BADEROM
Båderommet fremstår som lyst og innbydende med baderomsplater på veggene og fliser på gulv med varmekabler. Rommet er innredet med dusj med foldedører av glass, innredning med servant, overskap med speilfronter og opplegg for vaskemaskin. Rommet er tilknyttet felles mekanisk avtrekk i sameiet.

TOALETT
Overflater i toalettrommet består av fliser på gulv og malte plater på vegger og i tak. Rommet er innredet med toalett og servant. Toalettrommet er nylig malt.

SOVEROM
Soverommet måler rett i overkant av 10 kvm som sikrer god plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet er i dag innredet med flott og romslig garderobeløsning, denne medfølger i salget.

OPPBEVARING
Stor garderobeløsning på soverom.
Skyvedørsgarderobe i entré.
Tilhørende bod i kjeller.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Vannrør av kobber.
Avløp i soil.
Varmtvannsbereder på 120 liter fra 1997, står i kjøkkenbenken.
Naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduer.
Elektriske varmekabler i baderommet.
Ellers portabel el. ovn.
El. anlegget har sikringsskap med automatsikringer.
Det er brannslukningsutstyr og brannvarslere i boligen

Byggeår

1970

Tomteareal

29493m2

Parkering

Alle beboere i Ulsmåg borettslag har en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Elbil-lader kan leies eller kjøpes om ønskelig.
Hver leilighet har sin egen nummererte parkeringsplass knyttet opp mot leiligheten som det kreves garasjeleie for. Garasjeleie og nummerert parkeringsplass følger leilighetene.

Garasjeanlegget ble bygget 1972/1973 Den gang var bilene vesentlig mindre enn dagens biler og plassene er begrenset til 2300 cm per leilighet. Eksempelvis kan f.eks ikke 2 store el-biler parkere ved siden av hverandre. Borettslaget har ingen mulighet til å utvide parkeringsarealet. Det er tilrettelagt for at samtlige parkeringsplasser kan tilknyttes lading.

Arealbeskrivelse

Entré , Stue/kjøkken , Soverom , Bad , Toalettrom.

Beskaffenhet

Stor felles eiet tomt som er pent opparbeidet med store grøntarealer, opparbeidede lekeplasser, grillhytte, stikkveier og utearealer for beboerne.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i baderommet. Ellers portabel el. ovn

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathisen.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

14-03-2024

Meny