Ortuflaten 62, 5143 FYLLINGSDALEN

Arkitekttegnet og nyoppusset 4-roms leilighet med delikate og kostbare løsninger. Varme og varmtvann inkludert i f.u.

Ortuflaten 62
5143 FYLLINGSDALEN

Lyshovden borettslag

Andelsbrevnummer

83

Arkitekttegnet og nyoppusset 4-roms leilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten inneholder 3 soverom, bad med vaskeromsnisje, kjøkken og stue med utgang til altan. Leiligheten disponerer tre boder i byggets underetasje på hhv. 1,2 m², 3,6 m² og 3,7 m².

Standard

Leiligheten er nyoppusset i 2023, og holder gjennomgående meget god standard. Aller overflater (gulv, vegger og tak) og innvendige dører, spotter, bad, kjøkken, røropplegg og elektrisk er skiftet ut og fornyet. Smart belysning, som kan programmeres og styres via app. All oppgradering som krever fagfolk er utført av fagfolk.

Dagens eier har benyttet arkitekt for å utforme leiligheten med tanke på løsninger, fargevalg, dører, døråpninger, romfordeling/størrelse med mer. Leiligheten fremstår dermed med uvanlig god standard, og det finnes ikke maken i borettslaget.

Under følger en beskrivelse av leilighetens romfordeling med arealbeskrivelse, hentet fra tilstandsrapport:

Entré (6,1 m²)
Fliser på gulv, malte plater på vegger og i himling. Innfelte spotter.
Garderobeskap med speilfronter. Porttelefon.

Kjøkken (7,3 m²)
Parkett på gulv, malte plater på vegger og i himling. Innfelte spotter.

Kjøkkeninnredning fra Norema med glatte fronter, benkeplate i laminat og planlimt komposittvask. Integrert ventilator. Det er montert komfyrvakt og lekkasjestopper. Dempere på dører og skuffer. Lyslist under overskap.

Hvitevarer:
Integrert stekeovn (AEG), induksjonstopp (AEG), mikrobølgeovn (Siemens), oppvaskmaskin (Grundig), vinskap (Temptech), og kjøleskap m/frysedel (Samsung).

Soverom 1 (7,1 m²)
Parkett på gulv, malte plater på vegger og i himling. Garderobeskap med speilfronter.

Soverom 2 (7,1 m²)
Parkett på gulv, malte plater på vegger og i himling. Garderobeskap med speilfronter.

Soverom 3 (13,1 m²)
Parkett på gulv, malte plater på vegger og i himling. Skyvedørsgarderobe med slette fronter. Garderobeskap med speilfronter.

Bad (4,9 m²)
Keramiske fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling med  spotter.

Inneholder:
Baderomsmøbel med heldekkende servant, ett-greps servantkran, speilskap med belysning, vegghengt toalett og dusj med innfellbare glassvegg samt dusjbatteri med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. El. varmekabler, plastsluk og avtrekksventil på vegg.

Stue (23,2 m²)
Parkett på gulv, malte plater på vegger og i himling. Radiator. Utgang til altan.

Vestvendt altan på 8,0 m². Altanen er nettopp fått nytt underlag (tre platting) og spotter i tak.

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Parkering

Lyshovden Borettslag praktiserer soneparkering (sone 1-6), og parkeringsselskap VestPark holder kontroll med parkeringen i borettslaget.

For å parkere i sonene kreves gyldig parkeringsoblat. Oblatet er gyldig kun for bilen og sonen den er utstedt til. Oblater koster 600,- kroner pr år (50,- kroner pr måned) og kan kjøpes på kontoret i åpningstiden. Ta med vognkort og andelsnummer når du skal kjøpe. Ved årsskiftet vil eksisterende oblateiere få parkeringsavgiften som en del av felleskostnadene i januar.

Felles el-bil ladere i borettslaget. Parkering på el-bil plassene er kun tillatt for el-bil mens bilen lader, ref. husordensregler.

Gjesteparkering i Lyshovden borettslag finnes ved siden av sone 1,4 og 6. Her bruker man app fra Easypark.

Oppvarming

Sentralvarme inkludert i fellesutgifter. Det er nylig skiftet radiatorer i regi av borettslaget. Disse er meget varmeeffektive. Varmtvann er også inkludert i fellesutgifter.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Bang Takst AS, datert 16.12.2023.

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

09-01-2024

Meny