Borgavegen 150A, 5211 OS

Flott tomannsbolig med trappefri adkomst | Solrike uteplasser | Carport | Nyere kjøkken | Lysthus | Barnevennlig

Borgavegen 150A
5211 OS

Boligen befinner seg i boligens 1.etasje og har følgende inndeling: 1.etg: Entré, gang, bad/vaskerom, soverom, soverom, stue og kjøkken. I tillegg er det en innvendig bod og en bod med utvendig inngang.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Borgavegen 150A. En flott og innbydende 3-roms med blant annet nytt kjøkken i 2018, to plasser i carport, to solrike uteplass m.m.

Under følger en beskrivelse av leilighetens romfordeling med arealbeskrivelse, hentet fra tilstandsrapport:

Entré (2,3m²):
Fliser på gulv med varmekabler, malte flater på veggene og tak-ess plater i taket.
Adkomst til sikringsskap, samt gode muligheter for å kunne henge fra seg yttertøy.

Gang (8,2m²):
Fliser på gulv med varmekabler, malte flater på veggene og tak-ess plater i taket.

Bad/vaskerom(5,9m²):
Fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulvet. Tak-ess plater i taket med spotlights. Badet ble i 2018 oppgradert med nytt dusjhjørnet, rainshower og ny baderomsinnredning. Videre er rommet utstyrt med toalett, og opplegg for vaskemaskin.

Soverom (6,3m²) og (12,2m²):
Parkett på gulvene og vegger med malte flater. Tak-ess plater i taket. I hovedsoverommet er det god plass til stor garderobeløsning. Soverom to har også plass til seng og garderobe.

Stue og kjøkken(34,1m²):
Laminat på gulvene, malte flater på veggene og tak-ess plater i taket. Åpen løsning mellom stue og kjøkken, samt peisovn.

Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet malte flater, stål oppvaskkum og vegghengt ventilator. Integrert platetopp og komfyr medfølger i handelen. 
Stuen er av god størrelse, og her er det god plass til både sitte- og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til terrasse på ca. 11,7 kvm (oppført i 2021). I tillegg til terrassen utenfor stuen er det kort vei til lysthus i hagen, samt den andre terrassen. 

Oppsummert en flott bolig med tilbaketrukket og landlig beliggenhet.

Byggeår

2003

Bruksareal per etasje

1.etg: 82 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

743m2

Parkering

Parkering i carport for 2 biler, eller på felles biloppstillingsplass. I følge selger er det også en plass utenfor boligen som disponeres av denne boligen.

Arealbeskrivelse

Entré(2,3m²), gang(8,2m²), bad/vaskerom(5,9m²), soverom(6,3m²), soverom(12,2m²), stue og kjøkken(34,1m²).

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruslagte partier, biloppstillingsplasser, terrasseplatting og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler i entré, stue og på badet, vedovn i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen, datert 27.12.2023.

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

17-01-2024

Meny