Ortuflaten 79, 5143 FYLLINGSDALEN

Romslig 4-roms leilighet med nytt bad 2023 | Kan overtas umiddelbart | Behov for oppussing | Solrik altan | Sentralvarme

Ortuflaten 79
5143 FYLLINGSDALEN

Lyshovden borettslag

Andelsbrevnummer

333

Leiligheten befinner seg i byggets 4.etasje med følgende inndeling: 4.etasje: Gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom. Fra stuen er det utgang til balkong på 8,2m². Tilhørende leiligheten er det 3 boder i kjelleren på henholdsvis 3,4m², 3,9m² og 1,1m².

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har gleden av å presentere Ortuflaten 79. En romslig 4-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet i Fyllingsdalen, like ved Oasen senter. Planløsning, nærhet til skole, barnehage, bybane/buss og ikke minst Oasen senter, gjør dette til en leilighet som vil kunne passe de fleste.

Informasjon om leiligheten:
- Innvendige vann og avløpsrør er fra 2023, rør-i-rørsystem.
- Badet ble oppgradert i 2023.
- Leiligheten er vestvendt med gode solforhold, samt flott utsikt over nærområde.
- Varme fra radiator i stue, samt varmtvann er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.
- Dørtelefon i entreen.

Under følger en beskrivelse av boligens standard og kvaliteter:

Gang (5,5 kvm):
Laminat på gulvet, tapet på veggene og malte flater i taket. God plass til å kunne henge fra seg yttertøy.

Bad/Vaskerom (4,5 kvm):
Badet inneholder: Vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, skap over med speilfront, dusjvegg i klart glass, opplegg for vaskemaskin, fordelerskap til rørsystemet. Fliser på gulv og vegger, samt malte flater i taket. Baderommet er nytt i 2023 i regi av borettslaget.

Stue (23,2 kvm):
Laminat på gulv og tapet på vegger. Malte flater i tak. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på over 8 kvm.

Kjøkken (7,7 kvm):
Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvaskkum, ventilator. Laminat på gulv og tapet på vegger. Malte flater i tak.

Soverom (8,8 kvm), (6,6 kvm) og (14 kvm):
Laminat på gulv og tapet på vegger. Malte flater i tak. Det største soverommet har adkomst fra stue, mens de to resterende har adkomst fra gangen.

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

4.etg: 73 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

79252m2

Parkering

Lyshovden Borettslag praktiserer soneparkering (sone 1-6), og parkeringsselskap VestPark holder kontroll med parkeringen i borettslaget.

For å parkere i sonene kreves gyldig parkeringsoblat. Oblatet er gyldig kun for bilen og sonen den er utstedt til. Oblater koster 600,- kroner pr år (50,- kroner pr måned) og kan kjøpes på kontoret i åpningstiden. Ta med vognkort og andelsnummer når du skal kjøpe. Ved årsskiftet vil eksisterende oblateiere få parkeringsavgiften som en del av felleskostnadene i januar.

Felles el-bil ladere i borettslaget. Parkering på el-bil plassene er kun tillatt for el-bil mens bilen lader, ref. husordensregler.

Gjesteparkering i Lyshovden borettslag finnes ved siden av sone 1,4 og 6. Her bruker man app fra Easypark.

Arealbeskrivelse

4.etg: Gang(5,5m²), bad/vaskerom(4,5m²), soverom(8,8m²), soverom(6,6m²), soverom(14m²), stue(23,2m²), kjøkken(7,7m²).

Beskaffenhet

Felles tomt for borettslaget. Tomten er opparbeidet med beplantete grøntområder og lekeplasser. Deler av eiendommen benyttes til asfalterte parkeringsplasser.

Oppvarming

Varmekabler på badet, radiator i stuen. Varmtvann og radiatorvarme er inkludert i de mnd. fellesutgiftene.
Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen, datert 29.11.2023.

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

22-12-2023

Meny