Vindharpevegen 20C, 5237 RÅDAL

Rådal – Barnevennlig | Solrik terrasse | Attraktiv beliggenhet | 3 Soverom | God standard |

Vindharpevegen 20C
5237 RÅDAL

Intern

Rekkehuset strekker seg over to plan og har følgende inndeling: 1.Etg: Entré, gang, 3 soverom, bad, vaskerom, veranda og utvendig bod. 2.Etg: Stue/Kjøkken og balkong.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Vindharpevegen 20C. Et flott og sentralt rekkehus bygd i 2011. Boligens plassering er veldig bra, her ligger du tilbaketrukket, men fortsatt sentralt med gode solforhold, flotte fellesområder og eget hageareal som gjør boligen spesielt bra for barnefamilien.

1.etg.:
Boligen har en lys og romslig entré med fliser på gulv, og god plass til å henge fra seg yttertøy.
Fra entré har man tilkomst til vaskerom på 3,8m² som også har en egen ytterdør. Dette kan være veldig praktisk for barnefamilien.
I første etasje er det tre gode soverom på hhv. 10,6, 8,5 og 6,6 m². Alle rommene har god plass til å innredes med både seng og garderobe. Fra hovedsoverommet har man tilkomst til privat bakhage som måler ca 33 kvm.
Baderommet er helfliset og måler 4,7 kvm. Rommet er innredet servant med skapinnredning, badekar med vendbar dusjvegg og vegghengt toalett.

2.etg.:
Stue/kjøkken er lys og romslig, med gode innredningsmuligheter. Her har du en åpen løsning på ca 47,8 kvm som rommer god plass til sitte- og spisegrupper. Her er det flott parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lys. Her er også utgang til vestvendt balkong på ca. 5,8kvm. Kjøkkenet er innredet med hvite fronter, kjøkkenøy i hvit oljet heltre, benkeplater av laminat, vask av stål, integrert stekeovn og steketopp.

Boligen har også en utvendig bod på ca. 5,1kvm.

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

1.etg: 49 kvm
2.etg: 53 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

134m2

Parkering

Rekkehuset har 1 tilhørende parkering i felles carport. Her er det muligheter for å få opp lader til elbil. Ellers også mulig å parkere like utenfor boligen.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré, hall m/trapp, 3 soverom, bad og vaskerom. 2.etg: Trapperom og stue med kjøkkendel.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med felles asfalterte stikkveier m/parkering. Belegningstein og trerapo v/bolig. Det er et flott opparbeidedet felles uteareal ved boligen.

Oppvarming

Eletrisk oppvarming.
Vannbåren gulvvarme og radiatorer (fjernvarme).
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

08.11.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

05-12-2023

Meny