Siljustølvegen 81, 5239 RÅDAL

Nyere 4-roms endeleilighet | Heis | Meget god standard | Gode oppgraderinger | Solrik altan | P-plass med el-billader

Siljustølvegen 81
5239 RÅDAL

Sameiet Nedre Siljustøl BB1

Leiligheten befinner seg i byggets 3.etasje med følgende inndeling: 3.etg: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær  har stor glede av å presentere Siljustølvegen 81. En flott og moderne 4-roms selveierleilighet i bygg fra 2022. Leiligheten har ingen TG2 eller TG3, her kan du flytte rett inn og nyte en ny og behagelig hverdag i et nytt og flott sameie.

Oppdrageringer fra selger utover standard:
- HTH kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Oppgradert gulvene fra standard
- Oppgradert til større baderomsinnredning, og dusjvegger.
- Glassdør mellom gang og stue.
- Oppgradert med arbeidsbenk, skap og skuffer på badet.
- Garderobeskap i gangen.
- Skyvedørsgarderobe på soverom.
- Montert hyller og oppheng i innvendig bod, samt skyvedører.
- Lagt terrassedekke.
- Egen parkeringsplass med elbil-lader.

Under følger en beskrivelse av boligens standard og kvaliteter:

Entré/gang (7,8 kvm):
Laminatgulv (type 1-stavs lys). Malte vegg/himlingsflater (listefritt). Takhøyde(r) ca. 2,63 og 2,26 meter. I entreen finner du også en romslig garderobe, porttelefon, styringspanel for ventilasjonanlegget og avstillings-bryter for brannvarsler.

Stue/kjøkken (33,7 kvm):
Laminatgulv. Malte vegg/himlingsflater. Takhøyde ca. 2,63 meter. Store vindusflater som sikrer godt med naturlig lys, og utgang til solrik altan på 19,5 m². Lekker kjøkkeninnredning fra HTH med hvite glatte fronter. Laminat benkeplate med nedsenket/under-limt dobbel oppvaskkum. Høyt servantbatteri. Integrerte hvitevarer (induksjonstopp, ovn, oppvaskmaskin, og kjøleskap m/frys). Integrert ventilator i platetopp.

Bad/vaskerom (6,6 kvm):
Helfliset med lyse farger. Nedsenket gulv i dusj med mindre fliser. Baderomsmøbel med heldekkende servant i porselen og skuffefronter. Speilskap med innfelt lys. Svingbare dusjdører, og dusjing direkte på flis/overflater. Vegghengt wc. Vaskeromsdel med benkeskap og høyskap.

Soverom:
3 soverom på henholdsvis 8,2 - 8,4 og 12,1 kvm. Laminatgulv og tilsvarende overflater. Takhøyder ca. 2,63 meter. Tilkomst til rør-i-rør/vannskap fra ett rom.

Oppsummert en flott leilighet med sentral beliggenhet i et rolig området. Sameiets fellesareal er pent opparbeidet med flere lekeplasser, gressplener, beplantning, drivhus, kunstgressbane m.m

Byggeår

2022

Bruksareal per etasje

3.etg: 84 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

8951m2

Parkering

Fast parkeringsplass med elbil-lader.

Arealbeskrivelse

3.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom.

Beskaffenhet

Felles tomt er området opparbeidet med gangveier, plen, beplantning, sykkelparkering, og lek/oppholdsområder.

Oppvarming

Viftekonvektor i stue, og gulvvarme på bad/vaskerom (vannbårent system). Leiligheten har varmtvann fra sentralvarme. Leiligheten har vannbåren gulvvarme på bad/vaskerom, og viftekonvektor i stue (tilknyttet sentralvarme). Samlestamme for disse kretsene befinner seg i rør-i-rør/vannskapet. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning fra produsenten Flexit.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Reidar Odin Soltvedt.

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

12-12-2023

Meny