Ørneset 11, 5392 STOREBØ

Moderne og innholdsrik enebolig | Høy standard | Havutsikt | Ny i 2022 | 4 sov | 2 stuer | garasje | Barnevennlig

Ørneset 11
5392 STOREBØ

Velkommen til Ørneset 11! Boligen strekker seg over 2 plan og inneholder følgende: 1. etg: Entré, tre soverom, baderom, tv-stue, vaskerom, bod. Det er også på dette planet garasjen er. 2.etg: Stue/kjøkken, soverom, baderom. Det er her adkomst til terrasse.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Ørneset 11! En lekker enebolig med svært attraktiv beliggenhet i sentralt og veletablert boligområde på Storebø. Boligen ble reist i 2022 og det ble gjort en rekke tilvalg og oppgraderinger.

Velkommen inn i stuen! Rommet er stort og rommer både sitte- og spisegruppe. Store vindusflater og god takhøyde tilfører rommet rikelig naturlig belysning. Rommet har slitesterk en-stavs laminat på gulv og veggene er malt i tidsriktig farge. Fra stuen har man utgang til svær terrasse på hele 30 kvm.

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Kvik med glatte svarte fronter. Hvitevarene her er levert av AEG og Siemens. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som kjøle/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn.

Hovedsoverommet er romslig og måler hele 17,5 kvm. Her er god plass til å innrede med både dobbeltseng og garderobe. Garderoben som står på rommet i dag medfølger i handelen. Videre fra soverommet har du eget baderom som virkelig gir hotellfølelsen. I korte trekk byr baderommet på store 60x60 fliser, dusjnisje, svarte detaljer og god takhøyde.

Det er for øvrig tre soverom i underetasjen som måler hhv. 11,5 kvm, 8,2 kvm og 11,4. Alle rommene har god plass til både seng og garderobe.

Baderommet i underetasjen måler 6,2 kvm og er et delikat fliset bad med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med servantmøblement med servant, veggmontert toalett, badekar og dusjhjørne med dusjgarnityr. 

Vaskerommet har flisbelagt gulv med varmekabler, og vegger med malt platekledning. Vaskerommet er innredet med møblement med nedfelt servant og opplegg for vaskemaskin. Innredningen her er virkelig praktisk.

Uteområdet er i dag godt opparbeidet ved å planere uteområdet for bedre utnyttelse. Hagen kan også enkelt skjermes fra gaten ved planting av hekk eller gjerde.

Her følger oversikt over noen av oppgraderinger selger har gjort:
- Svart trapp og tettet trinnene.
- Svarte dører og lister.
- Dusjnisje på baderom oppe.
- Sort kjøkken.
- Varmepumpe i begge etasjer.
- Utvendig screens + innvendig solskjerming fra Norsol.
- Planert ut tomten.
- Innredning på vaskerom.

Byggeår

2022

Bruksareal per etasje

1. etg: 113 m²
2. etg: 84 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

881m2

Parkering

Parkering i garasje eller på eget tun.

Arealbeskrivelse

1 Etasje: Vindfang: 5,3m² Stue/gang: 27m² Soverom 1: 11,5m² Soverom 2: 8,2 m² Soverom 3: 11,4 m² Bad: 6,2m² Vaskerom: 8,6 m² 2 Etasje: Stue/Kjøkken: 54,9m² Bad/Wc: 5,8m² Soverom: 17,5 m²

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med gruset oppkjørsel, biloppstillingsplass, grøntarealer m.m. Det er flotte utearealer rundt hele boligen.

Oppvarming

Boligen har følgende oppvarmingskilder:
- Vedovn i stue i andre etasje.
- Varmepumper i begge etasjer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

26.09.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

12-10-2023

Meny