Sætervegen 4M, 5236 RÅDAL

Påkostet og moderne leilighet med flott utsikt og vestvendt balkong | 2 Bad | Parkering | 90 kvm | Mulighet for 3 sov |

Sætervegen 4M
5236 RÅDAL

Skjoldhagen Sameie

Leiligheten befinner seg i byggets 4.etasje med følgende inndeling: 4.etg: Gang, stue med kjøkkendel, bad, to soverom og bod. Det medfølger også en gitterbod i 1.etg. Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. I kjelleretasjen er det også avsatt eget område for sykkelparkering.

Standard

Kaland & Partners har gleden ved Ditlev Haukenes å presentere Sætervegen 4M!

En moderne og romslig leilighet i byggets 3. etasje. Her bor du tilbaketrukket i rolig område, men likevel med umiddelbar nærhet til bybane bare ett stopp fra Lagunen Storsenter. Leiligheten har en praktisk planløsning med åpen og romslig kjøkken/stue løsning, 2 bad, 2 soverom samt. en flott innglasset balkong på 15,7 m² og takterrasse på 47 m². Fra parkeringsplassen i garasjen er det enkel tilkomst til leiligheten via heis.

Det første som møter deg er en romslig entré med praktisk innhuk for å kunne henge fra seg yttertøy, eller kanskje en plassbygd garderobeløsning. Leilighetens entré har 1-stav parkett på gulv.

I leiligheten finner du 2 helflisede bad utstyrt med servanter m/skapinnredning, vegghengte toaletter, innfellbare dusjdører, opplegg for vaskemaskin (kun på ett av badene).

Stue med kjøkkendel måler hele 40,5 m² og rommets utforming gjør at du enkelt kan innrede med flere soner. De store vindusflatene sikrer godt med naturlig lys til rommet, og om sommeren fungerer balkongen som en naturlig forlengelse av stuen. Kjøkkenet har en praktisk plassering i eget innhuk som naturlig avdeler de to sonene. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH, og kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn, micro, oppvaskmaskin, steketopp og kjøleskap med frys.

Soverommene måler 7,4 m² og 17,1 m² begge med god plass til dobbeltseng og ønsket garderobeløsning.

Det medfølger også en ekstern bod i byggets 1. etasje, perfekt for de som trenger litt ekstra bodplass. Oppsummert en moderne selveierleilighet med sentral og populær beliggenhet på Skjold.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

3. Etasje: 106 m².
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

5759m2

Parkering

Parkering for en bil i fellesgarsje med lader til elbil.

Arealbeskrivelse

3.Etg: Gang, stue/kjøkken, to bad, to soverom og bod. Det medfølger også en bod i underetasje.

Beskaffenhet

Felles tomt pent opparbeidet med lekeareal, gressplen, beplantning og interne stikkveier.

Oppvarming

Vannbåren varme til konvektorvifte innebygd i himling ved stue/kjøkken.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

25.08.23

Tilstandsrapport utført av

Gisle Børge Johnstad

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

10-10-2023

Meny