Helldalsstølen 9, 5225 NESTTUN

Flott og romslig enderekkehus | Barnevennlig | Nydelige sol- og utsiktsforhold | Carport | 3 sov | 2 bad |

Helldalsstølen 9
5225 NESTTUN

SAMEIET G.NR. 6 B.NR 271 HELLDALSSTØLEN 3-35

Velkommen til Helldalsstølen 9! Boligen går over 2 etasjer og inneholder følgende: 1. etg.: Entré/gang, 2 soverom, 2 bad og vaskerom. 2. etg.: Stue/Kjøkken, Hovedsoverom, terrasse og balkong. Boligen har også hems som i dag brukes som hjemmekontor.

Standard

Kaland & Partners har ved Ditlev Haukenes stor glede av å presentere Helldalsstølen 9!
Et flott enderekkehus fra 2006 med god beliggenhet i et svært oppvektsvennlig område i Sædalen. Tidligere var Sædalen hovedsaklig bestående av utmark og gårdsbruk. I følge Bergen Kommune har området trolig vært utmarksbeite og et område hvor veier har gått igjennom - trolig helt tilbake mot vikingtiden. Siden tidlig 1980 årene har området vært under stadig utvikling og forbedring. I dag er området flott oppbygget med idrettsanlegg, skoler, barnehager - samtidig som man fortsatt er omkranset av flott natur og friluftsliv. 

Velkommen inn i stue/kjøkken! Med åpen løsning på 57 kvm, god takhøyde, hems og direkte tilgang til både balkong og markterrasse blir dette et naturlig samlingspunkt for familien. Boligens uteområder er flott opparbeidet og du har på bakside en terasse som måler hele 34 kvm. På ettermiddagen kan du nyte sol kombinert med flott utsikt fra balkongen på sør-vest siden.

Kjøkkenet er fra HTH og innehar rikelig med benkeplass. Her er det innredet med slette fronter hvor to fronter er av glass, benkeplater av laminat, vask av stål, ventilator og integrerte hvitervarer som; stekeovn, steketopp, oppvaskmaskin (2018) og kjøleskap (2022). Kjøkken har bra med benkeplass og man har også svært god plass til både spise- og sittegrupper som rommer hele familien!

Hovedsoverommet ligger like ved stuen og måler 9,1 kvm. Her er det god plass til både dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 1 og 2 befinner seg begge i boligens 1.Etasje og måler 8,1 - og 12,9 kvm, her har du også tilstrekkelig plass til innredning og hva enn man skulle behøve!

Begge bad befinner seg i 1.Etasje. Bad 1 måler 3,3 kvm og bad 2 ca 9,8 kvm. Begge bad er helflisede og har servant med skapinnredning og vegghengt toalett. På Bad 1 finner du også dusjhjørne og på bad 2 finner man innfliset badekar. Bad 2 har også direkte adkomst fra soverom 2.

Vaskerom måler 3,4 kvm med gulvfliser, malte veggflater, opplegg for vaskemaskin, skyllekarm, bereder og fordelerskap. Videre fra vaskerom har man tilgang til praktisk innvendig bod på 6,9 kvm.

Boligen har også to utvendige boder. Bod 1 (ved bolig) måler 5,2 kvm og bod 2 (ved carport) måler 4,4 kvm.

Velkommen til visning!

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

1.etg.: 67m²
2.etg.: 68m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

6902m2

Parkering

Parkering i egen carport, bil nummer to plasseres like ved siden av carport.

Beskaffenhet

Tomt oppbygget med asfaltert stikkvei med parkering og bed med noe beplanting.

Oppvarming

Eletrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 28.08.2023

Tilstandsrapport utført av

Gisle Johnstad

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

21-09-2023

Meny