Ole-André Strand

Eiendomsmegler og Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sandslivegen 277, 5254 SANDSLI

Innbydende rekkehus i et attraktivt og barnevennlige boområde – Garasje – Sentralt – Solrike uteplasser

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler og Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sandslivegen 277
5254 SANDSLI

Vestre Feråsen Borettslag

Andelsbrevnummer

22

Rekkehuset går over to plan med følgende inndeling: Underetasje: Entré, hall, bad, toalettrom, vaskerom, 2 soverom og bod. 1.etg: Trapperom, stue, kjøkken og soverom. Det medfølger også en bod med utvendig tilkomst. Fra stuen er det utgang til altan på 15 kvm i tillegg til terrasse på 50 kvm.

Standard

Flott rekkehus med svært barnevennlig og attraktiv beliggenhet på Sandsli. Her bor du med nærhet til alt man måtte trene av barnehage, skole, butikk, buss, bybane og flotte turmuligheter.

Boligen har en gjennomgående god standard med lyse og innbydende rom.
Gulvene i boligen er belagt med laminat og flis. Veggene i boligen er belagt med malte plater. Takene i boligen er belagt med malte plater.

Stuen ble i 2019 oppgradert med ny vedovn, og nye gulv i 2013.

Boligen har ett kjøkken med slette fronter, benkeplate av laminat, stålvask, kjøl/fryseskap, steikeovn, micro, og platetopp. I følge eier er kjøkkenet fra ca. 2013, halvøy og platetopp fra 2019. Kjøkkenet ble oppgradert med rør i rør i 2022.

Helfliset baderom med varmekabler i gulv, sist oppgradert i 2022. Badet er utstyrt vegghengt toalett, vask med underskap og dusj.
Vaskerommet har gulv av gulvbelegg, samt varmekabler i gulvet. Det er elektriske varmekabler i gulvet, basert på observasjon av termostat/bryter på vegg ved våtrommet. Våtrommet har benkeplate med underskap og stålvask, opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank. Vaskerommet ble oppgradert med nytt våtromsbelegg i 2022, og ny bakvegg.

Boligen har et toalettrom med gulvbelegg, malte plater på vegg, toalett, vask med underskap og ventil i vegg. Nytt toalett i 2022, og nytt gulv i 2018.

Det er tre soverom i boligen.

Terrassen måler 50 kvm og bygget i 2020. Altanen var ny i 2018, bygget av fagfolk.

Byggeår

1988

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

22386m2

Parkering

Boligen disponerer en garasje i rekke, samt en biloppstillingsplass foran boligen. Det er ikke lader til elbil i garasjen i dag, men selger opplyser at det er dimensjonert til at dette kan installeres.

Arealbeskrivelse

1.etg: Trapperom, stue, kjøkken og soverom. Underetasje: Entré, hall, bad, toalettrom, vaskerom og 2 soverom.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt med oppgraderte uteområder med asfalterte biloppstillingsplasser og stikkveier, plener, felles sittegrupper og lekeplasser.

Oppvarming

Boligen har en varmepumpe i trapp. I følge eier er pumpen fra 2019, og det ble utført service 07.juni 2023 og alt var ok. Varmekabler på bad og vaskerom. Vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Tom-Erik Lund

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler og Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

06-08-2023

Meny