Hardangervegen 1, 5224 NESTTUN

Flott leilighet like på Nesttun | 3 soverom | 2 bad | Parkering | Moderne kvaliteter i historisk bygg

Hardangervegen 1
5224 NESTTUN

Mølleparken

Andelsbrevnummer

101

Leiligheten er i byggets underetasje og inneholder følgende: Entre/Gang 3 Soverom 2 Bad Stue/kjøkken Vaskerom Innvendig bod Utover overnnevnte areal er det en utvendig bod.

Standard

Kaland & Partners har ved Ditlev Haukenes stor glede av å presentere Hardangervegen 1!
En flott og sentral 4-roms leilighet på Nesttun i verneverdig bygg. Tidligere var bygget i Hardangervegen 1 et kjent Bergenshotell som ble et populært rastested for reisende med tog. Kjent som "Nesttuns Hotel" hadde hotellet 7 hyggelige soveværelser med sentral plassering ved tidligere Nesttuns Jernbanestation. Hotellet hadde også romsllige selskapslokaler som ble flittig brukt av lokale. Hotellet ble da drifet av Hr. Olaf Bjørnsen rundt 1897. Dette brant ned i 1910. Videre ble det tegnet et flott bygg i jugendstil av arkitekt Schak Bull. Dette ble oppført i 1913 i tilknytning til Nesttun uldvarfabrikk. Svært få av arbeiderne bodde i Fana men heller i bygdene rundt da det var manko på bolig for arbeiderne. Det var da både vilje og økonimsike midler til å få opp en av Bergens beste arkitekter for sin tid til å tegne denne vakre arbeiderboligen. I senere tid har bygget først forfallt før det ble gjenkonstruert av Øystein Helgesen i samme stil da det regnes som høy kulturminneverdi. Bygget ble på nytt reist i 2016.

Leiligheten har i dag en svært flott beliggenhet i et veletablert område med kort avstand til alt man skulle trenge for effektive hverdager og flotte fridager.

Velkommen inn til stue/kjøkken! Her har du en åpen løsning på ca 31kvm. Her er det gulvflater av 1-stavs parkett. Kjøkkenet er innredet med høyglans fronter, benkeplater av laminat med stålvask, integrert stekeovn, steketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys og ventilator.

Hovedsoverommet måler 13,1 kvm og har god plass til oppbevaring og dobbeltseng. Soverom 1 måler ca. 6,4 kvm og soverom 3 måler ca. 7,5kvm, begge soverom har god plass til både seng og oppbevaring.

Begge baderom er helfliset. Bad 1 måler 5,2kvm og bad 2 ca. 7,2kvm. Begge bad har servanter med skapinnredning, vendbare dusjdører, hengetoalett. På bad 2 finner du også et badekar med adkomst til innvendig bod hvor vvs står.

Vaskerom på ca. 1,9kvm helfliset med skyllekar, opplegg for vaskemaskin og fordelerskap.

Boligen har stor og luftig fliselagt entré med god glass til å innrede med ønsket garderobeløsning. 

Boligen har også en utvendig bod på ca. 5,1 i felles bodareal.

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Leiligheten går over 1 plan og måler 90 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4160m2

Parkering

Leiligheten har en tilhørende parkeringsplass på felles biloppstillingsplass for sameiet. Her er det også rikelig med gjesteparkering. For bil nummer 2 er det gratis biloppstilling like ved Nesttun bare 3 min gange fra leiligheten.

Arealbeskrivelse

Entre/Gang, 3 Soverom, 2 Bad, Stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med felles asfaltert parkeringsplass for beboere og gjester. Det er et flott opparbeidedet felles uteareal ved boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i alle rom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

01.08.2023.

Tilstandsrapport utført av

Gisle Johnstad.

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

06-10-2023

Meny