Råvarden 163, 5239 RÅDAL

Innholdsrik og moderne familiebolig med nydelig utsikt- og solforhold | 3 soverom | Flere utesoner | Lader til elbil |

Råvarden 163
5239 RÅDAL

Råvarden SA

Enderekkehuset går over to plan med følgende inndeling: 1.etg: Entré , Hall m/trapp, Bad, Vaskerom, 3 soverom, bod og kott. 2. etg: Hall m/trapp, stue og kjøkken.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Råvarden 163. Et lekkert enderekkehus med svært barnevennlig og attraktiv beliggenhet ved Fana Stadion. Her bor man tilbaketrukket i rolig gate, men likevel med gangavstand til Lagunen Storsenter med alle sine fasiliteter.

Det første som møter deg er et innbydende og delvis overbygd inngangsparti i tilknytning til utendørs bod. Ypperlig for lagring av hageredskaper, sykler, barnevogn m.m. Videre inn døren kommer du til en romslig entré med praktiske gulvfliser og en romslig skyvedørsgarderobe som sikrer godt med lagrinsplass.

Baderommet i etasjen måler hele 7,4 kvm og fremstår som lyst og moderne. Baderommet er fra byggeår med fliser på gulv og vegger, samt downlights i taket. Badet er utstyrt med innfliset badekar, dusj med foldedører, vegghengt toalett, møbel med servant, speilskap og et vegghengt skap. Vaskerommet har en fin plassering like over gangen fra badet, og rommet måler 4,3 kvm. Her er det fliser på gulv og våtromstapet/belegg på veggene. Rommet er videre utstyrt med vannbåren gulvvarme, innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er også videre adkomst til innvendig bod fra vaskerommet.

Videre er det tre soverom i 1.etasje på 8,3 m2, 12,7 m og 7,9 m2. Alle rommene er malt i lyse og behagelige fargetoner, og de har alle god plass til seng og garderobe.

Opp trappen til boligens 2. etasje kommer du til en stor og luftig stue som måler 41,7 kvm. Kombinasjonen med den generøse takhøyde, de store vindusflatene og ikke minst det deilige lysinnslippet skaper en god atmosfære til rommet. Utformingen gir gode muligheter for å kunne innrede i flere soner med tv-krok og samlingspunkt. Med delivs åpen løsning til kjøkken og spiseplass gir det rom for fine sosiale sammenkomster. Kjøkkenet var nytt i 2022, levert fra Norema. Kjøkkenet er lyst og moderne med slette fronter i kombinasjo mot laminat benkeplate. Av integrerte hvitevarer finner du komfyr, platetopp, kjøleskap med frysedel og oppvaskmaskin. Den store benkeplassen gir rom for at hele familien kan bli med på matlagingen.

Fra stuen er det utgang til to balkonger som måler 4,9 kvm og 11 kvm. Fra den største balkongen kan du nyte fantastisk sol- og utsiktsforhold, og ikke minst nydelig kveldshimmel.

Øvrige oppgraderinger siden august 2021:
- Alle gulv i huset et byttet i 2022 til pergo natural ash (ikke våtrom)
- Nytt Norema kjøkken fra 2022 med nye fronter, skuffer, benkeplate, underlimt vask, hvitevarer og integrert kjøleskap.
- Tatt bort vegg mellom kjøkken/spisestue for å forstørre kjøkken.
- Det er lagt pergogulv/pergo trappefornyer i trappen, samt at den er pusset og sparklet.
- Alle vegger, vinduskarmer og dører er grunnet, sparklet og malt, bortsett fra vaskerom.
- Begge terrasser er malt og beiset, samt at terrassebord er skiftet i 2023 på altan med stuen.
- Ytterdør og altandører er nymalt, samt noen av vinduene.
- Sikringsskap er oppgradert med jordfeilbryter på alle sikringer (sommer 2022) og det er utført elkontroll på det elektriske anlegget på huset (sommer 2023).
- EL-bil lader ble montert i 2022.
- Hyllesystem er montert på innvendig bod.
- Ny solskjerming med høy kvalitet på alle vinduer i hele huset fra Plissebergen.

Oppsummert en lekker bolig hvor du kan flytte rett inn!

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

1.etg: 60 kvm.
2.etg: 60 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

185m2

Parkering

Parkering på fellesareal.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré, hall m/trapp, bad, vaskerom og 3 soverom. 2.etg: Hall m/trapp, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Opparbeidet tomt med områder med beleggningstein, plen, prydbusker og beplantninger. Parkering på fellesareal.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler på våtrom og i entré, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

05.06.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan Erik Bjordal

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

10-09-2023

Meny