Hjortevegen 16A, 5236 RÅDAL

Stilren bolig med attraktiv beliggenhet | Fine kvaliteter | Gode solforhold | Barnevennlig |

Hjortevegen 16A
5236 RÅDAL

Internt I Sameiet

Rekkehuset strekker seg over tre plan, pluss loft med følgende inndeling: U.etg: Gang m/trapp, bad, disponibelt rom og to boder. 1. etg: Vindfang, kjøkken m/trapper og stue. 2. etg: Gang m/trapp, bad og 3 soverom.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Hjortevegen 16A!

En flott familiebolig med attraktiv beliggenhet i et sentralt og veletablert boligområde på Skjold. Her ligger du tilbaketrukket, men fortsatt sentralt med kort vei til alt man skulle trenge for effektive hverdager og rolige fridager.

Boligen har en innbydende entré med god plass til oppbevaring. Her er det fliser på gulv. Videre fra entre finner vi kjøkken og stue.

Velkommen inn i stuen! Den måler hele 25,5m² og rommer god plass til sitte- og spisegrupper. Her det en-stavs laminat på gulv. Store vindusflater tilfører rommet rikelig med naturlig belysing. Herfra har man også direkte utgang til terrassen. Uteområdet består av terrasse og tilhørede gressplen. Her er det gode solforhold og god plass for diverse aktiviteter. For å skjerme innsyn er det plantet hekk rundt hagen.

Kjøkken er innredet med slette fronter, benkeplate av laminat og hvitevarer som oppvaskmaskin, steketopp og stekeovn  Kjøkkenet fikk ny overflate behandling i 2018 med lakk på alle overflater og nye bakplater. Hovedatesjen har en fin planløsning som gir flere soner. Her samles familien.

I 2.etg finner du hovedsoverommet som måler 12,7 m², her er det god plass til å innrede med både garderobeskap og dobbeltseng. Garderobeskapet som står her i dag følger handelen. Det er for øvrig to soverom som måler hhv. 7,9m² og 8,7 m² begge rom har god plass til både seng og garderobe. I denne etasjen er det parkett på gulvet. I 2. Etg finner man også en sjarmerende balkong.

Baderom i U.etg er fliselagt og har blitt innredet med skapinnredning med nedfelt vask og dusjhjørne. Baderom i 2.etg er også fliselagt og innredet med skapinnredning med nedfelt vask, dusjhjørne og vegghengt toalett. Begge baderom er fra 2005 og er tilført varmekabler i gulv.

I U-etg finner man finner man disponibelt rom som selger har brukt som soverom (rommet er ikke omsøkt til soverom, og dermed ikke godkjent for varig opphold), her finner du også innvendig bod som selger har brukt som vinrom, men denne kan fint utnyttes til annen oppbevaring.

Velkommen til visning!

Byggeår

1958

Tomteareal

260m2

Parkering

Utvendig parkering med lader til elbil.

Arealbeskrivelse

U.etg: Gang m/trapp, bad, soverom (ikke godkjent soverom). 1. etg: Vindfang, kjøkken m/trapper og stue. 2. etg: Gang m/trapp og 3 soverom.

Beskaffenhet

Gressplen og treterrasse.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Gulvvarme i vindfang, bad og gang u.etg. Varmepumpe luft/luft. Div panelovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

13.06.2023

Tilstandsrapport utført av

Gisle Johnstad.

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

19-04-2024

Meny