Grunnane 20, 5251 SØREIDGREND

Sjelden mulighet i Grunnane | Attraktivt & barnevennlig | Gode sol- og utsiktsforhold | Over 5 mål | Skap drømmeboligen!

Prisantydning

6 800 000,-

Omkostninger totalt

186 242,-

Totalpris inkl. omkostninger

6 986 242,-

Omkostninger

170 000,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 800 000,-)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Enebolig

 • Byggeår:

  1956

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  37/3

 • Primærrom:

  129 m2

 • Bruksareal:

  194 m2

 • Tomteareal:

  5197 m2

 • Oppholdsrom:

  3

 • Antall soverom:

  1

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  G

 • Kommunale avg.:

  14529.3,-

 • Ligningsverdi:

  1026453,-

 • Dato ligningsverdi:

  31-12-2021

 • Takseringsdato:

  07-05-2023

 • Meglers ref.nr:

  7230054

Lisa Neteland

Eiendomsmegler, serviceansvarlig

92 45 41 47 / LN@kapa.no

Caroline Norheim Johansen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

91 79 16 87 / cnj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Grunnane 20
5251 SØREIDGREND

Eneboligen går over tre plan og har følgende inndeling: U.etasje: Gang m/trapp, bad, vaskerom, mellomgang, 3 boder (selger har benyttet rommene som soverom, de er ikke godkjent som soverom). 1. etasje: Entré, gang m/trapp, stue, spisestue, kjøkken, bad og soverom. Loft: Åpent rom m/pipe. Utover ovennevnte rom er det en frittstående utestue på ca 24,5m². Dobbelgarasje på ca 43,5m².

Standard

Kaland & Partners ved Lisa Neteland og Caroline Norheim Johansen har stor glede av å presentere Grunnane 20. En sjelden usjenert perle i et ellers godt etablert, og attraktivt boligområde. Her bor du med egen tomt på over 5 mål, hvor den del av tomt rundt boligen er pent opparbeidet med hekk, gressplen, trær og flotte rhododendron busker. Her kan man nyte late sommerdager tilnærmet helt alene med gode sol- og ikke minst herlig utsiktsforhold. Boligen er av eldre standard og vil kreve oppgradering for å nå dagens krav til standard.

Det første som møter deg når du kommer inn porten til eiendommen er et herlig tun, gruset med god plass til å kunne parkere flere biler. I tillegg får du egen romslig dobbelgarasje med gode lagringsmuligheter både i bakkant og på takbjelkene. Her er det også montert arbeidsbenk.

Boligen har et overbygd inngangsparti, og denne delen av boligen med entré og bad, ble bygget på i 1987 (det foreligger godkjente bygningstegninger fra tilbygget, men tegningene stemmer ikke med dagens bruk. Rom som i dag er bad er på de godkjente tegningene garderobe). I entreen er det plassbygd garderobe som sikrer gode lagringsmuligheter, og entreen er ellers av god størrelse. Baderommet måler 8,1 kvm og er i dag utstyrt med dusjhjørne, toalett og en romslig baderomsinnredning med servant. Baderommet har behov for totalrenovering.

Videre i denne etasjen finner vi et soverom, stue, spisestue og kjøkken. Stuen er av god størrelse og de store vindusflatene sikrer godt med naturlig lys til rommet. Her er det god plass til å kunne innrede med flere soner om ønskelig. Vegg til vegg teppe, vedovn fra husets byggetid og flott utsikt over nærområdet. Spisestuen er i tilknytning til stue med videre tilkomst til kjøkkenet, praktisk plassert når man inviterer til middagsselskaper. I spisestuen er det også godt med lysinnslipp, samt god plass til romslig spisegruppe.

Kjøkkenet er av eldre standard likevel godt vedlikeholdt. Kjøkkenet er utstyrt med mekanisk avtrekk, profilerte fronter hvor to av frontene har glass, laminat benkeplate og vaskekum i stål. Mellom benk og overskap er det fliser på veggen. Av hvitevarer medfølger frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr.

Soverommet måler 10,9kvm og er i dag utstyrt med flere romslige garderobeskap, samt god plass til dobbeltseng.

Underetasjen består av gang, bad, vaskerom, arbeidsrom, bod, mellomgang og disponibelt rom. Selger har benyttet arbeidsrom, bod og disponibelt rom som soverom (ikke godkjent som soverom).

Baderommet måler 4,6 kvm og er i dag utstyrt med toalett, møblement med servant og dusj med forheng. Baderommet har behov for totalrenovering. Det er i dag vannrør fra offentlig inn på baderommet, men det er pr i dag ikke koblet på. Vaskerommet måler 11,8 kvm og har betong gulv og vegger. Rommet har behov for oppgradering.

Fra gangen i underetasjen er det direkte adkomst til hage, ypperlig med nærhet til vaskerom på de regnfulle vestlandsdagene.

Loftsetasjen er uinnredet, og det eksister ikke tegninger på denne etasjen hos Bergen kommune. Det er god takhøyde og vindu i begge ender av rommet.

Hagestuen har ringmur av betong, blindingsverk med trekledning og takstein av betong. Dør og vindu av alu, samt renner av plast. Hagestuen måler 24,5 kvm og sikrer god plass til flere sittegrupper om ønskelig, et ypperlig sted gjennom våren og sommeren dersom været ikke er helt på topp. Hagestuen er bygget i samme tidsperiode som tilbygget ble bygget.

Oppsummert en idyllisk eiendom med stort potensiale - her kan du lage drømmeboligen!

Byggeår

1956

Bruksareal per etasje

U.etg: 67 kvm.
1.etg: 93 kvm.
Loft: 34 kvm (målt fra underside av taksperr).
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

5197m2

Parkering

Parkering i dobbelgarasje, samt plass til flere biler i tunet.

Arealbeskrivelse

U.etg: Gang m/trapp, bad, mellomgang, vaskerom. 1. etg: Entré, gang m/trapp, bad, soverom, stue, spisestue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med gruset tun, gressplen, busker og beplantning. Store deler av tomten er uberørt skrående terreng med trær og busker.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Varmekabel i entre og ett bad, ellers div panelovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Gisle Børge Johnstad, datert 07.05.2023.

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

29-05-2023

Meny