Saksarlia 99, 5253 SANDSLI

Sentral og attraktiv 3-roms leil. – Garasjeplass & el-lader. Stor solrik balkong (21,5m2) – Lave kjøpsomk. – Se Video!

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler og Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Saksarlia 99
5253 SANDSLI

Borettslaget Saksarhaugen Terrasse

Andelsbrevnummer

29

Leiligheten går over et plan, og ligger i 3. Etasje. Entré, gang, stue med åpen kjøkkendel, bad, vaskerom og to soverom. Stor balkong på 21,5 m² oppført i betong og stål med rekkverk i stål og glass, med tremmegulv. Boligen har lagringsplass i utebod på 1,5 m² på terrassen, og i en bod på 5 m² i felles bodarealer i kjeller

Standard

Velkommen til Saksarlia 99!

En romslig 3-roms andelsleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet i et populært boligområde på Sandsli, like ved Fanatorget. Her bor du tilbaketrukket i rolig gate med nærhet til alt man måtte trenge.

Vestvendt beliggenhet med svært gode solforhold. Fra stuen er det utgang til den store balkongen som måler hele 21,5 kvm. Her er det god plass til å kunne innrede med både sittegruppe, solsenger og øvrig utemøblement.

ENTRÉ/GANG
Leiligheten har adkomst fra overbygd svalgang. I entreen er det praktiske gulvfliser, noe som kommer godt med på vestlandet. På veggene er det brystningspanel og malt strie. Her er det gode muligheter for å kunne henge fra seg yttertøyet.

Entréen skaper et godt førsteinntrykk og bidrar med en liten smakebit på den gjennomgående stilen i boligen.

STUEN
I stuen er det godt med lysinnslipp via den store vindusfronten ut mot balkongen, og her er det god plass til både sitte- og spisegruppe. Når sommeren melder sin ankomst fungerer den romslige balkongen som en naturlig forlengelse av stuen. Praktisk bod på 1,5 kvm med tilkomst fra balkongen.

KJØKKEN
Kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, laminert benkeplate og fliser på vegg over benkeplate. Av hvitevarer finner du integrert komfyr og platetopp (ny 2022). Plass til frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilasjon via kjøkkenventilator er tilknyttet mekanisk avtrekk.

VASKEROM
Vaskerommet har tilkomst gjennom kjøkkenet og er av eldre standard. Belegg på gulv og malte plater på veggene. Rommet er utstyrt med skyllekar i stål, veggmontert skap og opplegg for vaskemaskin. Rommet er tilknyttet mekanisk avtrekk.

BAD
Baderommet er eldre og utstyrt med toalett, dusjkabinett (nyere), speilskap og servant med underskap. Overflater er malte fliser og varme i gulv, malt strie og fliser på veggene. Ventilasjon via mekanisk avtrekk i boligenheten.

SOVEROM
Det er to soverom i leiligheten, praktisk plassert på hver sin side av entreen. Begge soverommene vender ut mot svalgang. God størrelse med plass til seng og garderobeskap.

Overflater i boligrommene består av:
På gulv: fliser, laminat og gulvbord.
På vegger: malt miljøtapet, brystningspanel, malte plater og malt betong på vegger.
Himling: malt betong.

Oppbevaring:
Romslig garderobeskap på hovedsoverommet.
Utvendig bod på terrasse.
Ekstern bod i felles bodareal i kjeller.

Tekniske installasjoner:
Vannrør av kobber.
Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2018, står i vaskerommet.
Naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduer, og mekanisk avtrekk fra kjøkken og våtrom.
Elektriske varmekabler i baderommet.
El. anlegget har sikringsskap med automatsikringer.

Byggeår

1988

Bruksareal per etasje

3. etasje: 68 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

17514m2

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg med ladepunkt for elbil, plass merket A 29.
Det påløper kostnader til tilknytning og lading av elbil.

Gjesteparkering (etter nærmere regler).
Borettslagets styre fastsetter regler for parkering og bruk av kjøretøyer innenfor lagets eiendom.

Arealbeskrivelse

Entré , Gang , Stue/kjøkken , 2 Soverom , Bad , Vaskerom

Beskaffenhet

Felles tomt for borettslaget på 17514.1 m2. Tomt er pent opparbeidet med asfalterte biloppstillingsarealer og stikkveier. Grøntarealer med plener, bed, prydbusker, hekker, uteplasser med sittegrupper og lekeplasser og en del naturtomt.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i baderommet. Ellers el. ovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathisen, datert 10.05.2023.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler og Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

02-06-2023

Meny