Stokkedalen 67, 5151 STRAUMSGREND

Nyoppusset (2023) innholdsrik enebolig m/ utleiedel | Solrikt | Flotte kvaliteter | Familievennlig & populær beliggenhet

Stokkedalen 67
5151 STRAUMSGREND

Velkommen til Stokkedalen 67! Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: Hovedetasje: Kjøkken, stue, spisestue med trappeoppgang, 2 soverom og baderom. Underetasje: Entré, vindfang, stue/kjøkken, vaskerom, soverom og baderom.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Stokkedalen 67! En nyoppusset (2023) enebolig med svært attraktiv beliggenhet i sentralt og veletablert boligområde på Straumsgrend. Boligen har gjennomgått en vesentlig modernisering i 2023 og fått inn utleiedel.

Hoveddel:
Velkommen inn i stuen! Rommet er stort og rommer både sitte- og spisegruppe. Store vindusflater tilfører rommet rikelig naturlig belysning. Rommet har flott laminat på gulv og veggene er malt i tidsriktig farge. Merk takhøyden!  Fra stuen har man utgang til stor balkong og videre til terrassen.

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet men samtidig deles opp i flere naturlige soner. Kjøkkenet er helt nytt og er innredet med delikat kjøkkeninnredning i tidsriktige farger. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som kjøle/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og ventilator. Kjøkkenet er utstyrt med vannstoppsystem og komfyrvakt.

Hovedsoverommet er romslig og måler hele 14,7kvm. Her er god plass til å innrede med både dobbeltseng og ønsket garderobeløsning. Også fra soverommet har man utgang til den store terrassen.

Det er for øvrig et soverom i hovedetasjen som måler 6 m ².

Baderommet ble pusset opp med et delikat helfliset bad med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med servantmøblement med servant, veggmontert toalett og dusjhjørne med dusjgarnityr. Her er elektrisk styrt vifte.

Svært praktisk helfliset vaskerom kan også fungere som grovinngang for barnefamilien. Vaskerommet måler 8,4 kvm og er helfliset.

Uteområdet er i dag godt opparbeidet ved å legge nytt gress og bygget en flott terrasse for bedre utnyttelse av hagen.

Utleiedel:
Stuen i utleiedelen er av god størrelse og måler 22,6m². Her er god plass til både sitte- og spisegruppe. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Her er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og opplegg for vaskemaskin.

Soverommet i utleiedelen er også av god størrelse og måler hhv. 15,4kvm. Her er god plass til både seng og garderobe.

Baderommet er utstyrt med servant, baderomsinnredning, toalett og dusjhjørne.

Boligen har gjennomgått vesentlig oppgraderinger og modernisering.

Noen av oppgraderinger som er gjort i 2023:
- Nytt kjøkken i hoveddel og utleiedel.
- Nytt baderom i begge etasjer.
- Nytt el-anlegg i boligen.
- Nye gulv og vegger i hele boligen. 
- Alt av rør i boligen skiftet ut (rør-i-rør).
- Ny varmtvannsbereder for boligen.
- Ny terrassedør til balkong.

Alt i alt en fantastisk bolig du kan flytte rett inn i, og bo godt.

Byggeår

1983

Bruksareal per etasje

1.etg.: 87 kvm
U.etg.: 81 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

636m2

Parkering

Rikelig med plass til biler på biloppstillingsplass utenfor boligen.

Arealbeskrivelse

1.etg.: Kjøkken, stue, spisestue med trappeoppgang, 2 soverom og baderom. U.etg.: Entré, vindfang, stue/kjøkken, vaskerom, soverom og baderom.

Beskaffenhet

Tomten er forutenom eneboligen opparbeidet med plen, beplantning og terrasser.

Oppvarming

Mulig å sette inn vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

16.10.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

01-01-1970

Meny