Sætervegen 4C, 5236 RÅDAL

Moderne 3-roms leilighet på Skjold | Ny i des. 2020 | Fine kvaliteter | 2 soverom | Heis | Like ved bybanen |

Sætervegen 4C
5236 RÅDAL

Skjoldhagen Sameie

Leiligheten befinner seg i byggets 4.etasje med følgende inndeling: 4.etg: Gang, stue med kjøkkendel, bad, to soverom og bod. Det medfølger også en gitterbod i 1.etg. Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. I kjelleretasjen er det også avsatt eget område for sykkelparkering.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Sætervegen 4C. En moderne og romslig 3-roms leilighet med luftig plassering i byggets 4. etasje. Her bor du tilbaketrukket i rolig område, men likevel med umiddelbar nærhet til bybane bare ett stopp fra Lagunen Storsenter. Leiligheten har en praktisk planløsning med blant annet soverom plassert på hver sin enda av stuen, samt utgang til solrik uteplass på hele 11,5 kvm fra stuen.

Fra parkeringsplassen i garasjen er det enkel tilkomst til leiligheten via heis.
Det første som møter deg er en romslig entré med praktisk innhuk for å kunne henge fra seg yttertøy, eller kanskje en plassbygd garderobeløsning. Gjennomgående i hele leiligheten er lys 3-stavs eikeparkett og slette malte overflater.

Baderommet har adkomst fra entreen og måler 5 kvm. Baderommet er helfliset i tidløse fargetoner, samt varmekabler i gulv og downlights i tak. Baderommet er utstyrt med servantskap, vegghengt toalett, innfellbare dusjdører, håndklevarmer og opplegg for vaskemaskin. Baderomshylle kan medfølge om ønskelig.

Stue med kjøkkendel måler hele 30,6 kvm og rommets utforming gjør at du enkelt kan innrede med flere soner. De store vindusflatene sikrer godt med naturlig lys til rommet, og om sommeren fungerer balkongen som en naturlig forlengelse av stuen. Kjøkkenet har en praktisk plassering i eget innhuk som naturlig avdeler de to sonene. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH, og kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass. Av integrerte hvitevarer finner du komfyr, micro, oppvaskmaskin, platetopp og kjøleskap med frys. i tillegg til godt med lagringsplass på kjøkkenet er det kort vei til innvendig bod som måler 2,9 kvm. I stuen er det også montert lameller som medfølger i handelen.

Soverommene måler 8,9 kvm og 11,1 kvm, begge med god plass til dobbeltseng og garderobe om ønskelig.

Det medfølger også en ekstern bod i byggets 1. etasje som måler hele 5 kvm så her er det rikelig med bodplass. Oppsummert en lekker og moderne selveierleilighet med sentral, og attraktiv beliggenhet på Skjold. Her kan du flytte rett inn og nyte den nye hverdagen.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

67 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

5759m2

Parkering

Parkeringsplass kan kjøpes for kr. 300.000,-. I dag er det en tilhørende parkeringsplass som ikke er medtatt i prisen. Denne følger leiligheten mot kr 300.000,- og kan selges for kjøpers risiko. Megler har forhørt seg i sameiet og det har vært god respons på denne. Ta kontakt for mer info. 

Parkering for en bil i fellesgarsje under bygget. Sameiet har lagt frem koblingspunkt til alle parkeringsplassene i garasjen slik at du enkelt kan etablere ladepunkt til El-bil.

Arealbeskrivelse

4.etg: Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Felles tomt pent opparbeidet med lekeareal, gressplen, beplantning og interne stikkveier.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Konvektor i himling i stue. Ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Gisle Børge Johnstad, datert 13.05.2023.

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

30-11-2023

Meny