Sandslimarka 265, 5254 Sandsli

Moderne og flott 2-roms på Sandsli | Nytt i 2019 | Fine kvaliteter | 5 min gange til bybane | Høy standard |

SOLGT

Sandslimarka 265
5254 Sandsli

Sandslihøyden Sameie

Velkommen til Sandslimarka 265! Leiligheten måler 52 m² etasje og inneholder følgende: Entré/gang, stue/kjøkken, baderom, soverom og bod. Leiligheten har en tilhørende bod i felles bodareal i u-etg samt terasse med adkomst fra stue.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Sandslimarka 265! Boligen har god planløsning med gang, soverom, bod, helfliset bad/wc med opplegg for vaskemaskin og lys stue med åpen kjøkkenløsning fra HTH. Stue rommer plass til spisegruppe og salong og har utgang til terrasse med flott utsikt over nærområdet. Leiligheten har en svært sentral beliggenhet i et populært boligområde på Sandsli med bare 4 min gange til bybanen.

Leiligheten har 3-stavs eikeparkett på gulv og malt platekledning og betong på vegger.

Velkommen inn i stue med gode møbleringsmuligheter. Her har man plass til å innrede med både sofa- og spisegruppe. Stuen har store vindusflater som sørger for rikelig naturlig belysning, samt utgang til terrasse. Fra terrassen har man flott utsikt over nærområdet, samt gode solforhold.

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har lekker HTH kjøkkeninnredning med slette, hvite fronter, laminat benkeplate, stål vaskekum og ventilator fra slimline,. Av integrerte hvitevarer fra Siemens finnes følgende: stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskemaskin og kjøle/fryseskap. Det er montert Aquastop og komfyrvakt på kjøkkenet.

Leiligheten har et soverom av god størrelse. Soverommet måler hele 10,1 m² og har god plass til å innredes med dobbeltseng. Her er det også garderobeskap langs veggen som gir rikelig med lagringsplass til både en eller to.

Baderommet måler 6,3 m² og har keramiske fliser på gulv og vegger, hvite stålplater med led spotlights i himling og inneholder servant med møblement, vegghengt toalett, innfelbart dusjhjørne i glass med dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Her er avtrekksventil i himling.

Leiligheten har også en innvendig bod som måler 3,2 m² som er veldig praktisk for oppbevaring av divers utstyr man vil ha i nærheten.

I tillegg medfølger bod i felles bodareal i u-etg på 5 m².

Byggeår

2019

Bruksareal per etasje

52 m².
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

6581m2

Parkering

Det er ikke tilhørende parkeringsplass til leilighet men sameiet har noe felles gjesteparkering. Det er også gateparkering i området etter gjeldende regler.
Hurtiglading ved Kiwi Sandsli.

Arealbeskrivelse

Gang: 3,9 m², stue/kjøkken:  25,2 m², bad: 6,3 m², Soverom: 10,1 m².

Beskaffenhet

Felles eiet tomt som er opparbeidet med asfalterte stikkveier og biloppstillingsplasser.

Utearealene er pent opparbeidet med belegningsstein, grøntarealer med plener, bed med prydbusker og felles sittegrupper.

Felles uteplass med felles lekeplass for barn, balanseline, bordtennis og basketballnett.

Tomten vedlikeholdes av gartnere fra sameiet.

Oppvarming

- Boligen er tilknyttet felles fjernvarme/sentralvarme i sameiet, og varmekonvektor i stuen.
- Vannbåren varme på bad.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Felles varmtvann i sameiet.

Det medfølger ingen panelovner.

Selgers årlige gjennomsnittlig strømforbruk:
- Ca 3000 kWh i året.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

20.02.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

10-03-2023

Meny