Kvernabekkvegen 107B, 5243 FANA

Flott 4-roms leilighet i et attraktiv og barnevennlig område | Solrike uteplasser | Kort vei til skole og barnehage!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kvernabekkvegen 107B
5243 FANA

Sameiet Kvernabekkveien 107 A-H

Boligen befinner seg i byggets 1.etasje og har følgende inndeling: 1.etg: Entré/gang, stue med kjøkkendel, bad, 3 soverom og bod/teknisk rom. Leiligheten har tilhørende en bodplass i utvendig bod på 4,8 m².

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Kvernabekkvegen 107B. En flott og romslig 4-roms selveierleilighet med solrik uteplass beliggende i et rolig og etablert boligområde. Leiligheten befinner seg i 1.etasje og har store gode vindusflater som sikrer godt med naturlig lys i rommene.

Entreen har praktiske fliser på gulv, noe som kommer godt med i det kjente vestlandsværet. Her er det også god plass til å kunne henge fra seg yttertøy i romslig skyvedørsgarderobe.

I stuen er det åpen kjøkkenløsning og rommet måler ca. 34 kvm og her er det 3-stavs parkett på gulv og malt strie på veggene. Veggene er stue/kjøkken og entré er malt i 2022. Rommets utforming gjør at du enkelt kan ikke rede med både sitte- og spisegruppe. Om sommeren er det kort vei ut til den store terrassen hvor man kan dekke på spisebord og nye maten ute. Kjøkkenet er av god størrelse og sikrer det gode med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra Norema med profilerte hvite fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate. Av integrerte hvitevarer er det komfyr, platetopp og mikro, ellers god plass til frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenfrontene og panelet på vegg over benkeplate er malt i 2022, og blandebatteriet var nytt i 2021. Luksus med egen peisovn når vinterkulden kommer snikende.

Baderommet har adkomst fra gangen og har keramiske fliser på gulvet og baderomsplater på veggene. Downlights i tak og varmekabler, samt opplegg for vaskemaskin. Badet er ellers utstyrt med dusjhjørne, romslig baderomsmøblement med helstøpt servant og vegghengt speil.

Det er videre tre soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er av god størrelse og her har du god plass til dobbeltseng, nattbord og romslig garderobeløsning. Det er også god plass til seng og garderobe på de øvrige soverommene.

Byggeår

2003

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2027m2

Parkering

Parkering på fellesområde. Mulighet for monterting av elbil ladestasjon.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré/gang (10 m²), stue/kjøkken (34,3 m²), bad (6,1 m²), soverom (11,9 m²), soverom 2 (7,1 m²) og soverom 3 (6,7 m²).

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 253,4 m² i h.h.t sameiebrøk. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med grøntarealer, murer/bed og div prydbusker/beplantning. Mrk. Det er sig i terreng/uteområde i sameiet.

Oppvarming

Varmekabler i entre/gang, bad og stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 30.11.2022.

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

23-12-2022

Meny