Fjøsangerveien 161, 5073 Bergen

Flott 2-roms leilighet | Sentral beliggenhet | Felles parkeringsplass m/lademulighet | Nytt bybanestopp like ved!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Fjøsangerveien 161
5073 Bergen

Fjøsangerv 161 borettslaget

Andelsbrevnummer

10

Velkommen til Fjøsangerveien 161! Tiltalende og flott leilighet som går over 1 plan og inneholder følgende: 1.etasje: Entre/gang, bad, soverom og stue/kjøkken. Bod i underetasje på 4,2 m². Forøvrig er det god parkeringsdekning i borettslaget med muligheter for elbillading.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Fjøsangerveien 161! Dette er en tiltalende og flott leilighet med sentral beliggenhet, felles stor parkeringsplass med lademulighet og kort vei til både Bergen Sentrum og Flesland! For den turglade finnes det en rekke turmuligheter i nærområdet , bla. Løvstakken og Langeskogen. Det er ellers kort vei til butikker, kollektiv transport og Lagunen Storsenter. Denne leiligheten er perfekt for førstegangskjøpere!

Entre/gang:
Velkommen inn! Gjennom inngangspartiet kommer man inn en lys og innbydende entre. På gulvet i gangen, stuen/kjøkken og soverom er det lagt nytt flott laminatgulv i 2022. Fra entreen har man adkomst til leilighetens øvrige rom.

Stue/kjøkken:
Leiligheten har en romslig og åpen stue/kjøkkenløsning på 29,5 m². Her er det laminat på gulvet og veggene er nylig malt i moderne fargetone. Det er god plass til både sofamøblement og spisegruppe. Store vinduer sikrer godt og naturlig lysinnslipp og gir rommet et luftig preg. I stuen finner man en åpen kjøkkenløsning fra Ikea. Mellom stue og kjøkken var det opprinnelig en vegg som ble fjernet i 2019 for en romsligere følelese. Det ble samme år satt in ny kjøkkendel mot stue. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, skapdører i sort og hvitt og går helt opp til taket. Kjøkkenfronter og benkeplatene er foliert i 2022. Benkeplate er av foliert heltre og foliert laminat. Kjøkkenet inneholder ellers stål vaskekum, ventilator (Villavent), opplegg for oppvaskmaskin samt malte keramiske fliser over benkeplate. Av medfølgende hvitevarer er det komfyr og oppvaskmaskin fra leverandøren Zanussi samt kjøleskap fra Samsung. I 2000 ble det foretatt etterisolering av vegger, ny fasade, og balansert ventilasjon for de leilighetene som vender ut mot Fjøsangeveien.

Bad:
Til høyre for entreen ligger badet. På gulvet er det sorte keramiske fliser og på veggene hvite fliser. Baderomsinnredningen er i lyst tre og ble satt inn i 2018. Badet inneholder ellers servant med møblement/speilskap og belysning, toalett, buet dusjhjørne i glass, dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og innebygd skap.

Soverom:
Fra stuen har man adkomst til soverommet på 10,3 m². På gulvet er det laminat og veggene er nylig malt i moderne fargetone. Det god plass til både seng og klesoppbevaring. Rommet ble i  2018/2019 innredet med en praktisk skyvedørsgarderobe. 

Oppsummert er dette en leilighet med sentral beliggenhet, lyse og tidsriktige overflater og funksjonell planløsning. Vi sees på visning!

Byggeår

1976

Bruksareal per etasje

50 kvm
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

748m2

Parkering

Parkering på fellesområde. Borettslaget disponerer 21 parkeringsplasser fordelt på 18 merkede oppstillingsplasser og 3 «carport». Det er som hovedregel kun tillatt å okkupere 1 parkerings plass pr. boenhet. Parkeringsplasser tilrettelagt for lading av el-bil er reservert for andelseiere som har «lade-avtale» med borettslaget. Styret kan iverksette reguleringstiltak ved behov. Borettslaget har svært gunstig avtale for bilister med el.bil. Det betales depositum på kr 600,- for ladekort og fast kr 500,- pr mnd for fri lading. Ladeutgifter kommer til å justeres pga strømpriser, ukjent når. Det er varmekabler i oppkjørsel og inngangsparti.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré/gang (3,1 m²), Bad (4,6 m²), Soverom (10,3 m²), Stue/kjøkken (29,5 m²)

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, grøntarealer og div prydbusker og beplantning. Felles oppholdplass ved inngangsparti.

Oppvarming

Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. El. oppvarming: Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 09.11.2022.

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

27-12-2022

Meny