Gartveitvegen 7B, 5610 ØYSTESE

Romslig rekkehus med særdeles gode utsiktsforhold | Sentral beliggenhet | Carport | Turmuligheter.

SOLGT

Gartveitvegen 7B
5610 ØYSTESE

Stoppelshaug

Rekkehuset går over tre plan og har følgende inndeling: Underetasje: Gang, hall m/trapp, bad/vaskerom, 2 soverom og 2 boder. 1. etasje: Stue/kjøkken, gang og bad. Loftsetasje: Trapperom, gang, loftstue, soverom og toalettrom. (Det foreligger ikke godkjente tegninger av loftsetasjen, og rommene er ikke godkjent).

Standard

Kaland & Partners ved Caroline Norheim Johansen har stor glede av å presentere Gartveitvegen 7B. Et romslig rekkehus med fantastisk utsikt mot fjord og fjell.

Det første som møter deg er et overbygd inngangsparti i kort gangavstand fra carport i felles rekke. Entreen er romslig og er utstyrt med en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter, så her har man god plass til yttertøy m.m.

Stue med åpen kjøkkenløsning er av god størrelse, og rommets utforming gir god plass til å innrede i flere soner. Den storslåtte utsikten kan nytes fra alle kroker og den oppleves nærmest som et maleri. Gjennomgående er trestavs parkett på gulvet og stående malt panel på veggene. Midt i rommet pryder peisen med flott naturskifter på pipen. Kjøkkenet er utstyrt med hvite profilerte fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate. Alle hvitevarer er integrert forutenom oppvaskmaskin. Kjøkkenet er godt utstyrt med både skap- og benkeplass, og ved vinduet er det plass til en liten spiseplass om ønskelig. Der hvor spisebordet står i dag er det opprinnelig et soverom på de godkjente tegningene fra 1995.

Baderommet i hovedetasjen har fliser på gulv og vegger med våtromsplater. Rommet er videre utstyrt med toalett, dusjhjørnet og innredning med servant. Badet er av eldre standard og man bør påregne oppgraderinger for å tåle normal bruk etter dagens standard.

Underetasje:
Følger man trappen ned kommer man til en romslig gang med videre adkomst til de øvrige rommene. Baderommet i denne etasjen har belegg på gulv og vegger med våtromsplater. Rommet er videre utstyrt med toalett, dusjhjørnet, utslagsvask og innredning med servant. Badet er av god størrelse, men det bør påreges oppgraderinger for å tåle normal bruk etter dagens standard.

Det er to soverom i underetasjen hvor det er god plass til seng og garderobe i begge rommene. Videre er det to gode boder som sikrer godt med lagringsplass.

Loftsetasjen: Kommunen har ikke godkjente byggetegninger av denne etasjen. Det må søkes om til kommunen for å bruksendre til varig opphold. Loftsetasje har verken tilfredstillende dagslysflate og alternativ rømningsvei for rom med varig opphold. I dag er loftet innredet med ett soverom, toialettrom og loftstue.

Toalettrommet er utstyrt med belegg på gulvet og panel på veggene. Videre er rommet utstyrt med toalett og vegghengt servant. Det er manglende ventilering i rommet.

Loftstuen er av god størrelse og har belegg på gulv og panel på veggene. Lysinslipp via to takvindu, og ellers god plass til romslig sittegruppe om ønskelig.

Soverommet (ikke godkjent som soverom) er også utstyrt med belegg på gulvet og panel på veggene.

Byggeår

1997

Bruksareal per etasje

U.etg: 65 kvm.
1.etg: 65 kvm.
Loft: 36 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Parkering

Enkel, delvis åpen garasje i rekke på tre. Oppført i betong og trekonstruksjon. Boligen disponerer parkeringsplassen i midten.

Arealbeskrivelse

U.etg: Gang, hall m/trapp, 2 soverom, bad/vaskerom. 1.etg: Stue/kjøkken, bad, gang. Loft: Loftstue, trapperom, gang, toalettrom, soverom.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet og er i hovedsak opparbeidet med asfaltert parkeringsplass og asfalterte stikkveier.

Oppvarming

Varmekabler på begge bad. Pipe med ildsted i stue/kjøkken 1. etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Haltvik, datert 20.10.2022.

Ansvarlig megler

Caroline Norheim Johansen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
cnj@kapa.no
91 79 16 87

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

03-02-2023

Meny