Nye Sædalsveien 92, 5099 Bergen

Sædalen – Flott 3-roms i 2. etasje | Parkering i garasje med lader | Heis | 2 Soverom | Balkong stor ca 11,5 kvm |

SOLGT

Nye Sædalsveien 92
5099 Bergen

Sameiet Fønix Terrasse

Andelsbrevnummer

202

Leiligheten befinner seg i byggets 2.etasje og har følgende inndeling: 2.et: Entré, stue med kjøkkendel, 2 soverom, bad og vaskerom. Leiligheten har tilhørende en utvendig bod i kjeller som måler 5,2 m².

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Nye Sædalsveien 92!

Velkommen inn i romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy. Her er det 1-stavs laminat på gulv og malte vegger. Det ble lagt gjennomgående en-stavs laminat i alle rom i November 2020. 

Stuen er romslig og har plass til å innrede med både sofa og spisegruppe.
I stuen har man store vindusflater som sørger for rikelig naturlig belysning, samt terrassedør ut mot flott balkong på ca 11,4 m². Stue/kjøkken måler 31,3 m².

Kjøkkenet har åpen løsning mot stue og er innredet med kjøkkeninnredning av lyse fronter og noen av glass, benkeplate av laminat, kjøkkenventilator og vaskekum av stål. Av integrerte hvitevarer er det komfyr og steke topp.

Hovedsoverommet er av god størrelse og måler hele 12,1 m². Her har man gode muligheter for å innrede med både stor dobbeltseng og ønsket garderobeløsning. Det andre rommet måler 6,7 m².

Fra entré har man adkomst til baderommet. Baderommet er fra byggeår. Badet er helfliset og innredet med servant med under og overskap, vegghengt toalett, dusjdører og skapinnredning. Her er varmekabler i gulv.

Leiligheten har også et innvendig vaskerom på ca 3 m² som gir gode oppbevaringsmuligheter. Her finner man også opplegg for vaskemaskin.

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

2. Et: 69 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

4660m2

Parkering

Det medfølger egen parkeringsplass i garasje med lader for Elbil. Gjesteparkering like utenfor bygget.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, stue/kjøkken, 2 soverom, vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med plen, hellelagt oppholdsplass, terrassedekke, murer/bed og div prydbusker/beplantning. Sentral beliggenhet i etablert og barnevennlig boligområde i kort avstand til matbutikk, barnehage, skole/oppveksttun, buss, turområde m.m

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Bio peis i stue. Egen varmtvannstank på vaskerom.
El. oppvarming:
  • Varmekabler på bad.
  • Vegghengt ovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

23.09.2022

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

02-12-2022

Meny