Midtunhaugen 156, 5224 Nesttun

Flott 3-roms leilighet med særdeles gode sol- og utsiktsforhold | Terrasse på 40kvm | Garasjeplass | Barnevennlig

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Midtunhaugen 156
5224 Nesttun

Midtunhaugen Velforening

Leiligheten befinner seg i byggets underetasje med felles garasjeanlegg i etasjen under. Leiligheten inneholder følgende: Entré, stue med kjøkkenløsning, 2 soverom, bad og vaskerom. Leiligheten har tilhørende en utvendig bod v/inngangsparti på 3,8 m² og en utvendig bod under trapp på 1,7 m². Det medfølger også en fast parkeringsplass i felles garasjeparkering med ladeboks for elbil.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Midtunhaugen 156! En lys og romslig 3-roms leilighet med upåklagelig sol- og utsiktsforhold som kan nytes fra den store terrassen som måler hele 40 kvm.

Inngangspartiet er overbygget og adkomsten til leiligheten er via trapp opp til terrassen. Det første som møter deg er en entré med praktiske fliser på gulv, samt god plass til å kunne henge fra seg yttertøy.

Stue og kjøkken er av god størrelse, og sikrer deg god plass til å kunne innrede med både sitte- og spisegruppe. Rommet har blitt oppgradert med blant annet helsparket vegger i 2021, ny peisinnsats i 2021 og malte vegger. Den herlige utsikten kan også nytes fra sofakroken, og her nyter man dagene uten innsyn fra naboer. Kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass, og ellers plass til frittstående hvitevarer. Kjøkkenet ble oppgradert med nye fronter og ventilator i 2016/15.

Baderommet har adkomst fra stuen og måler ca. 8,4 kvm. Rommet er utstyrt med innfliset badekar med dusj, toalett og romslig baderomsinnredning med dobbeltservant. Vaskerommet er praktisk plassert med adkomst via baderommet. Det bør påbereges oppdragering av våtrommene for å nå dagens krav til standard.

Det er videre to soverom i leiligheten, begge med god plass til seng og garderobe om ønskelig.

Leiligheten har en vestvendt og luftig plassering med sol hele dagen gjennom sommeren. Den romslige terrassen gir god plass til å kunne innrede i flere soner, og den herlige utsikten er vel så flott om kvelden.

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

U.etg: 81 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

311m2

Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg med egen elbil ladestasjon. Type: Zaptec. For øvrig er det parkering på felles parkeringsplass v/ nedskjørsel til garasjeanlegg og parkering langs vei

Arealbeskrivelse

Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er dels opparbeidet, naturtomt i skrående del foran garasjeanlegg. Tomten er felles for snr 1 og 2. Andel fellesareal: 103,9 m² i h.h.t sameiebrøk. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med terrassedekke

Oppvarming

El. oppvarming: Varmekabler i entre og på bad. To vegghengte panelovner, hvorav en stk er fra 2014 og en stk er fra ca 2016.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 13.01.2023.

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

06-02-2023

Meny