Nedre Smøråsflaten 13, 5238 Rådal

Enebolig i attraktivt og barnevennlig område – romslig garasje, stor usjenert og solrik tomt. Oppussing. SE VIDEO!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nedre Smøråsflaten 13
5238 Rådal

Velkommen til Nedre Smøråsflaten 13! Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: Underetasje: Entré, gang/trapperom, kjellerstue, soverom, toalettrom, 2 boder og vaskekjeller. Hovedetasje: Entré, gang, trapperom, stue, kjøkken, 2 soverom + del av stue som tidligere var soverom, baderom og vinterhage. Garasje: 1.etg.: Garasje med to biloppstillingsplasser. Loft-etg er ikke målbart pga takhøyde. Loft-etg har adkomst via ytterdør på baksiden. Nord/østvendt terrasse på 26,2 m² v/boligens inngangsparti. Sør/vestvendt hellelagt terrasse på 33 m² med utgang fra vinterhage.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Nedre Smøråsflaten 13!

Velkommen inn i den romslige stuen hvor man kan nyte godt av det deilige lysinnslippet via de store vindusflatene. Rommenes utforming og størrelse gir gode plass til å kunne møblere i flere soner. I den ene delen av stuen som ligger litt avdelt er det opprinnelig et godkjent soverom. Her kan man enkelt tilbakestille ved å føre opp lettvegg og dør mellom soverom og stue. Fra stuen er det utgang til vinterhagen som var ny i  2015. Her er det varmekabler i gulv og god plass til hyggelig sittegruppe om ønskelig.  I stuen er det peisovn (ikke rentbrennende). I stuen er det også oljefyr, men den er frakoblet. Tidligere oljetank er fjernet.

Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med profilerte eikefronter, laminat benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for vaskemaskin. Det er her keramiske fliser over deler av benkeplate. Av integrerte hvitevarer finnes her stekeovn av nyere årgang fra Gram, platetopp fra Bosch og kjøleskap med frysedel. Oppvaskmaskin av nyere årgang fra Asko medfølger også i handelen. Kjøkkenet ligger vegg i vegg mot stuen og på de godkjente tegningene fra 1979 er det tegnet inn dør fra kjøkken til stue. Om ønskelig kan man her modernisere boligen slik at man får åpen stue og kjøkkenløsning ved at man åpner opp den ene veggen inn mot stuen.

Baderommet måler 3,9 kvm og har keramiske fliser på gulv, baderomsplater på  vegger og takplater i himling. Badet inneholder servant med møblement/speil og belysning, toalett, innfellbart dusjhjørne i glass og dusjgarnityr. Her er avtrekksventil i himling (naturlig avtrekk). Baderommet er av eldre standard og har behov for moderinsering.

Videre inn i gangen finner vi to soverom. Hovedsoverommet måler 11,5 kvm og har eldre inntegrerte garderobeskap lang den ene veggen. Ellers god plass til seng og nattbord. Soverom 2 har også god plass til seng og garderobe.

Entreen er praktisk med fliser på gulv og god plass til å kunne henge fra seg yttertøy.

Underetasje:
Kjellerstuen (på tegningene godkjent som disponibelt rom) måler ca. 21,9 kvm. Her er det god plass til sofagruppe om ønskelig, eller kanskje biljardbord? Takhøyden i underetasjen måler under 2,20 meter. I kjellerstuen er det ildsted med eldre peisovn, denne er ikke rent-brennende.  Feieluke er plassert i vaskekjeller og sotluken er plassert på koffertloft.

Rommet i underetasjen som har blitt brukt som soverom er ikke godkjent som soverom, det er på tegningene godkjent som kjeller.

Toalettrommet måler 2,2 kvm og har malt betong på gulv, malt mur/panel på vegger og panel i himling. Rommet inneholder toalett og servant. Det er ikke avtrekksventil i rommet. Vaskerommet ligger vegg i vegg så her kan man modernisere og slå sammen rommene til et større baderom med vaskeromsdel.

I underetasjen er det også egen inngang, ypperlig med enkelt adkomst til vaskerom med skitne barneklær eller for huset ungdom med venner i kjellerstuen.

Øvrig om boligen:
- Ny taktekking 2019, utført av Olav Johnsen og Sønn AS.
- Nye varmekabler i gangvei i 2009. Uteområdet ble oppgradert i 2009/2010.
- Vinterhagen var ny i 2015.

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

Underetasje: 70 kvm
Hovedetasje: 116kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1215m2

Parkering

Garasje samt biloppstillingsplass til flere biler og øvrig parkering på tun.

Arealbeskrivelse

U.etg.: Entré, gang/trapperom, soverom, kjellerstue og toalettrom. Hoved.etg.: Entré, gang, trapperom, stue, kjøkken, 3 soverom og baderom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med plen, hellelagt oppholdsplass, terrassedekke, murer/bed og div prydbusker/beplantning. Nye varmekabler i gangvei i 2009. Uteområde ble oppgradert i 2009/2010.

Oppvarming

Ildsted i stue. Peisovn med glassfront og oljefyr. Ildsted i kjellerstue med eldre peisovn. Feieluke er plassert i vaskekjeller og sotluke er plassert på koffertloft.

El. oppvarming:
  • Varmekabler i entre, vinterhage og på bad i hoved-etg.
  • Essva gulvvarme i tilbygd del av stue.
  • Tre vegghengte panelovner.
  • Varmepumpe med uttak i stue. Produsent: Toshiba. Fra 2015.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 05.09.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

31-01-2023

Meny