Kuhnlevegen 165, 5209 Os

Strøken 4-roms med 2 garasjeplasser 1 m/lader like v/Tellevika badeplass – Ca. 12 min til Lagunen – Se boligvideo!

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler og Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kuhnlevegen 165
5209 Os

Tellevika sameie

Leiligheten går over ett plan og har følgende inndeling: 1.etg: Entré, stue/kjøkken, 3 Soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Bod ved inngangspartiet med utvendig adkomst.

Standard

Boligen er innholdsrik med god størrelse på alle rom. Tre soverom og lekkert bad. Åpne og fine oppholdsrom med tiltalende standard og velutstyrt kjøkken. Vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og downlightsbelysning i flere rom. Et luftig og moderne bomiljø med fasiliteter en familie trenger. Her kan du flytte rett inn!

Følelsen av å flytte inn i en nesten ny bolig og hvor det er minimalt behov for vedlikehold.

Entré
Boligen har adkomst fra et pent opparbeidet inngangsparti med egen inngang rett fra bakke nivå. Entréen  skaper et godt førsteinntrykk og bidrar med en liten smakebit på den gjennomgående stilen i boligen. 1- stav Boen parkett på gulv og downlights i tak.Vannbåren varme i gulvet tørker effektivt opp etter våte klær og sko.

Stue/Kjøkken
Boligen har en fin åpen stue/kjøkkenløsning med fantastiske lysforhold og fin romfølelse, ivaretatt av store vindusflater, ca. 2,60 m takhøyde.
Stuen har 1- stav Boen parkett av meget god kvalitet og listefrie overganger mellom vegg og himling.
Fra stuen er det utgang til stor terrasse i tre på i overkant av 35 m2.

Kjøkken
Lekkert og velutstyrt kjøkken med innredning fra EPOQ med et stilrent og praktisk design. "Edge" strukturererte mørke fronter og keramiske benkeplater.  Fliser over kjøkkenbenk, nedfelt utslagsvask og ventilator i stål og glass. God skap- og benkeplass.
Kjøkkenøy med vinskap og stikkontakter. Glass "Halvor Bakke lamper" over kjøkkenøy medfølger.

Integrerte hvitevarer, BOSCH helt kjøleskap, BOSCH stekeovn serie 8, BOSCH kombi stekeovn/ mikro, Bosch platetopp 80 cm og Electrolux oppvaskmaskin med oppløft og lys.
Ventilasjon via kjøkkenventilator med kull/plasma filter fra Witt med 'evig' levetid, i følge selger.

Bad
Delikat helfliset bad med vannbåren varme i gulv og downlights i tak. Badet er innredet med lekkert interiør og tidsriktige fargetoner. Badet er innredet med veggmontert toalett, dusj med dusjdører av glass og stor innredning med dobbel servant, speil og belysning. Rommet er tilknyttet balansert ventilasjon.

Soverom
Boligen inneholder tre fine soverom. Stort og luftig hovedsoverom. Gode møbleringsmuligheter og fin romfølelse. Alle soverommene har et lyst og delikat interiør som harmonerer godt med boligens øvrige rom. Meget gode lysforhold, ivaretatt av store vindusflater.

Vaskerom
Praktisk og pent vaskerom med fliser og vannbåren varme i gulv, på veggene er det malte plater. Rommet er innredet med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, samt en del tekniske installasjoner. Rommet er tilknyttet balansert ventilasjon.

Uteareal
Påkostet uteareal med beplanting av hekk mot gangvei og prydbusker rundt egen leilighet, i tillegg til utvidelse av platting.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3228m2

Parkering

2 faste parkeringsplasser i felles garasjeanlegg med elbil-lader, Easee. Mulighet for å installere en ekstra ladeboks i tillegg.

Gjesteparkering
Der er avsatt plasser i fellesgarasjen til gjesteparkering som skal være tilgjengelig for gjester av kortvarig art til enhver tid. Disse er merket.

Ute er det anlagt 2 til 3 plasser ved siden av lekeplass til gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré, stue/kjøkken, 3 Soverom, bad, vaskerom/teknisk rom.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt som er opparbeidet med asfalterte stikkveier og biloppstillingsplass. Grøntarealer med plener, bed, prydbusker og en lekeplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av vann tilknyttet vannbåren gulvvarme.
Vannbåren gulvvarme i entré, stue/kjøkken, baderommet og vaskerommet. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Selgers årlige gjennomsnittlige strømforbruk: Ca. 13000 kWt.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathiesen, dater 01.09.2022.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler og Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

09-11-2022

Meny