Sandslivegen 253, 5254 Sandsli

Pent og innholdsrikt rekkehus over 2 plan – Attraktivt og sentralt – Solrikt -Barnevennlig – Garasjeplass SE BOLIGVIDEO

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler og Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sandslivegen 253
5254 Sandsli

Vestre Feråsen Borettslag

Andelsbrevnummer

5

Boligen går over to etasjer og har følgende inndeling: Plan 1: Entré, gang/trapperom, 2 soverom, omkledningsrom, bad, wc, vaskerom og utvendig sportsbod. Plan 2 - Hovedplan: Stue/ kjøkken og soverom. Stor terrasse ved inngangspartiet som måler ca. 32 m², ny i 2020. Fra stuen/kjøkken er det utgang til stor terrasse på ca. 65,5 m², ny i 2021. Fra stuen er det utgang til altan som måler ca. 9 m². I tillegg medfølger fast garasjeplass i garasjerekke. Garasje som er oppført med fundamenter av betong, støpt gulv, yttervegger av bindingsverk kledd med liggende panel, saltak av takstoler som er tekket med stålplater, og vippeport i tre med el. portåpner.

Standard

Kaland & Partners ved Eiendomsmegler  og boligfotograf Ole-André Strand har gleden av å presentere Sandslivegen 253!

Et innholdsrikt og romslig rekkehus med god planløsning og solrik tomt.

PLAN 1
Bod
Praktisk bod ved inngangspartiet, boden kan gjerne innredes som et areal hvor man kan henge fra seg regntøy, tursko og benyttes til oppbevaring av sportsutstyr.

Entré/Gang
Velkommen inn! Fra inngangspartiet kommer man inn i en innbydende og lys entré på 3 m2 og gang/trapperom på 13,5 m2. 

Soverom
Det er to soverom i denne etasjen, begge av god størrelse med god plass til seng og garderobe. I tillegg er det et omkledningsrom.

Bad
Baderommet måler 5,5 kvm og har fliser på gulv og vegger. Badet er utstyrt med dusjkabinett, toalett og romslig baderomsinnredning med helstøpt servant og speil. Dowlights i tak og varmekabler i gulv.
 
Gjestetoalett
Toalettrommet ligger vegg i vegg med badet er er utstyrt med toalett og helstøpt servant med underskap. Speil med led-lys over servant. Rommet er malt i behagelig mørk fargetone.

Vaskerom
Vaskerommet befinner seg også i denne etasjen, og er innredet med skyllekar i stål, skap med benk og overskap, og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

PLAN 2 - HOVEDPLAN
Stue/Kjøkken
Stue/kjøkken med åpen løsning til spisestue og kjøkken. I stuen er det en vedovn og varmepumpe. Fra stue/kjøkken er det utgang til stor terrasse i tre på 65,5 m2 (oppført i 2021). I tillegg er det utgang fra stuen til altan i tre, på 9 m2.

Lys og luftig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold. Stuen er romslig med gode møbleringsmuligheter for både sofagruppe, spisebord og annet ønsket møblement. Terrassen blir en herlig forlengelse av rommet og blir nærmest som en ekstra stue i sommerhalvåret. Dette gir en herlig inne-ute følelse og maksimal utnyttelse av arealet.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med god skapplass med høye overskap og glass i frontene på enkelte overskap og på kjøkkenøy. Malte profilerte fronter av eik, laminerte benkeplater i innredningen og benkeplate av heltre eik på kjøkkenøy. Integrert platetopp, komfyr og micro. Plass til frittstående dobbelt kjøleskap og oppvaskmaskin. Fritthengende ventilator av stål. På kjøkken øyen er det laget til en kjøkkenøy, her kan man enkelt tilberede middagen mens barna gjør lekser. Det er utgang til terrassen fra kjøkkenet.

Soverom
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng samt nattbord på begge sider.
Oppgraderinger
- Ny taktekking 2019, i regi av borettslaget.
- Terrasse med utgang fra kjøkkenet var ny i 2021.
- Terrasse ved inngangsdør ny i 2020.
- 3-lags isolerglass fra 2019, i regi av borettslaget.
- Ytterdører fra 2019, i regi av borettslaget.

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

1. Etasje : 67 m2
2. Etasje: 61 m2

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

22386m2

Parkering

Parkering i lukket garasje i felles garasjerekker merket med nr. 253 og på felles biloppstillingsplass. Mulighet for å koble seg på elbil-lading.

Arealbeskrivelse

Plan 1: Entré, gang/trapperom, 2 soverom, omkledningsrom, bad, wc og vaskerom. Plan 2 - Hovedetg: Stue/kjøkken, trapp og soverom.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt som er opparbeidet med asfalterte biloppstillingsplasser, stikkveier, plener, felles sittegrupper og lekeplasser.

Inngangspartiet til boligen er opparbeidet med støpt trapp, bed med  prydbusker og terrasser på 32 m², på baksiden av hovedetasjen er det laget en stor treterrasse på ca. 65 m².

Oppvarming

Luft til luft- varmepumpe i stuen fra 2011.
Elektriske varmekabler i wc og i baderommet.
Vedovn i stuen.
Ellers el. ovner, hvorav flere er skiftet den senere tiden.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Mathiesen, datert 29.08.2022.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler og Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

28-09-2022

Meny