Nebbeveien 41, 5144 Fyllingsdalen

Romslig 4-roms seniorleilighet (50+) med heis | Garasje med elbillader | Kort gåavstand til Oasen og kommende bybane!

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Lisa Neteland

Eiendomsmegler, serviceansvarlig

92 45 41 47 / LN@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nebbeveien 41
5144 Fyllingsdalen

Krohnehagen Sameie

Andelsbrevnummer

404

Leiligheten går over ett plan og har følgende inndeling: 4.etg (bakkeplan v/ terrasse): Entré/gang, bad, stue med kjøkkendel, 3 soverom og bod/teknisk rom. Leiligheten har tilhørende en bod i 2-etg på ca. 4,8 m², samt en utvendig bod på ca. 2,9 m². I tillegg medfølger fast parkeringsplass i garasjeanlegg med elbil-lader.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Nebbeveien 41. En lys og romslig 4-roms selveierleilighet med en svært sentral beliggenhet i Fyllingsdalen.

Leiligheten var ny i 2016 og har gjennomgående gode kvaliteter på overflater og innredning. Leiligheten har 3-stavs eikeparkett på gulv og tidløse slette overflater på vegger og himling.

Velkommen inn i en romslig og innbydende entré med praktisk innhuk for oppheng av yttertøy. Her er også dørtelefon og tilkomst til sikringsskapet.

Videre inn i leiligheten finner vi den romslige stuen med kjøkken del. Det store rommet måler ca. 43 kvm så her har man god plass til å kunne innrede med både sitte- og spisegruppe. De store vindusflatene i stuen sørger for rikelig med naturlig belysning. Fra stuen er det utgang til den sørvendte terrassen på ca. 20,8 kvm hvorav ca. 11,7 kvm er overbygd så her kan man nyte sommeren utndørs selv når det regner.

Kjøkkenet er utstyrt med innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal og fremstår som lyst og moderne. Kjøkkenet har lyse profilerte fronter i kombinasjon mot mørk laminat benkeplate. Av integrerte hvitevarer (fra Siemens) finner vi komfyr, platetopp med induskjon og oppvaskmaskin. Her er god plass til frittstående kjøleskap. Det er montert komfyrvakt og Aquastop på kjøkken.

Badet måler ca. 7,5 kvm og har keramiske fliser på gulv og vegger, samt malt platekledning i himling. Badet er utstyrt med servant med møblement/speil og belysning, ett høyskap, vegghengt toalett, innfelbart dusjhjørne i glass, dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin og rør i rør skap. Baderomsinnredningen er oppgradert av selger i 2022. En tidsriktig og moderne baderom som sikrer deg en god start på dagen!

Det er videre tre gode soverom i leiligheten hvor alle har god plass til seng og garderobe. Hovedsoverommet har adkomst fra entreen og har god plass til oppbevaring av tøy i romslig garderobe. Alle soverommene vender ut mot rolige grøntområder.

Oppsummert en velholdt og lettstelt leilighet hvor man kan flytte rett inn!

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

4.etg (bakkeplan): 99 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5690m2

Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg med egen elbil ladestasjon (nr 25). Type ladestasjon: Zaptec. For øvrig er det godt med gjesteparkeringsplasser på oppmerkede plasser.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom og baderom. 

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, grøntarealer, murer/bed og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

El. oppvarming: Varmekabler i entre/gang, bad og stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, 24.08.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

27-09-2022

Meny