Prestaneset 74, 5392 Storebø

Storebø Brygge: Solrik leilighet rett ved sjøen med høy standard og badevik rett ved inngangen | Garasjeplass | Moderne

Prestaneset 74
5392 Storebø

Sameiet Storebø Brygge Trinn 1

Andelsbrevnummer

402

Velkommen til Prestaneset 74. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og inneholder: Entré/gang, bad, soverom, stue/kjøkken, og bod. I tillegg medfølger tilhørende garasjeplass og bod på 5 kvm.

Standard

Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Prestaneset 74. En flott og moderne 2-roms selveierleilighet i bygg fra 2018. Leiligheten har ingen TG2 eller TG3, her kan du flytte rett inn og nyte en ny og behagelig hverdag i et nytt og flott sameie.

Leiligheten befinner seg i byggets 5.etg med egen privat balkong på hele 14,2 kvm. Her kan du nyte sommerkvelder med flott utsikt over havet.

Det første som møter deg er en lys og innbydende entré med en-stavs parkett på gulvet. Her er det gode muligheter for å innrede med ønsket garderobeløsning. 

Gjennomgående i leiligheten er 1-stavs parkett, og slette lysmalte overflater. Rommene har godt med naturlig lysinnslipp via store vindusflater, og med direkte utgang til balkong fra stue fungerer den som en naturlig forlengelse av stuen gjennom de varme sommerdagene. Stue med åpen kjøkkenløsning måler 17,6 kvm og sikrer god plass til både sitte- og spisegruppe om ønskelig. Takhøyden her er målt til 2,7 meter. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal med alle hvitevarer integrert (komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys).

Baderommet har adkomst fra gangen og måler 6,2 kvm. Rommet er helfliset med gulvvarme, og ellers utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørnet med foldedører, servant med møblement og speilskap med belysning. Det er også opplegg for vaskemaksin, samt downlights i tak.

Det er ett soverom i leiligheten som har adkomst fra stuen. Rommet måler 9,4 kvm og sikrer deg god plass til dobbeltseng og ønsket garderobeløsning.

Oppsummert en flott leilighet du kan flytte rett inn i!

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

5. Etasje: 47 kvm.

I tillegg disponerer leiligheten en bod (ca. 5 m²) og en parkeringsplass i fellesarealer i underetasjen.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1125m2

Parkering

En fast plass i felles garasjeanlegg, parkering har eget gårds og bruksnummer og følger handelen.

Felles utvendig parkering med nylig installerte lader til elbil for gjester og beboere. Disse faktureres direkte fra appen Bilkraft.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for sameiet. Tomten består av eiendommens bygningsmasse/bakplass.

Oppvarming

Vannbåren varme med konvektorovn i stue/kjøkken. Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

06.07.2023

Tilstandsrapport utført av

Øistein Fotland.

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

18-10-2023

Meny