Samnangervegen 880, 5650 Tysse

Kvamskogen/Eikedalen – Garasje – Enkel tilkomst – Solrikt – Båt- og fiskerett – Eventyrlig plassering.

SOLGT

Samnangervegen 880
5650 Tysse

Sjarmerende hytte som går over ett plan og inneholder følgende: 1. etasje: Vindfang, bad, kjøkken, badstue, stue og 2 soverom. Det er en krypkjeller og hems uten målbart areal. Hemsen har et gulvareal på ca 40 m2. Det medfølger også garasje med plass til en bil, samt et uthus på tomten. Like nedenfor hytten har man båt- og fiskerett i Eikedalsvannet. Her medfølger også båt.

Standard

Kaland & Partners ved Caroline Norheim Johansen har stor glede av å presentere denne koselige hytten i Samnangervegen 880! Hytten har en skjermet og fin beliggenhet nærmest uten noe innsyn fra hyttenaboene.
 
Hytten har romslige rom med en god og gjennomtenkt planløsning. Her får man to gode soverom i hovedetasjen i tillegg til hems med et gulvareal på ca. 40 kvm. Hemsen er fordelt på trappegang og to separate rom. Med andre ord - her er det god plass til hele familien!

Stue
Stuen er uten tvil hyttens samlingspunkt og rom for hygge! I stuen er det godt med naturlig lysinnslipp via flere store vindusflater og rommets størrelse gir god plass til sittegruppe. Når vinteren melder sin ankomst nyter man godt av den flotte peisen, og ikke minst varmepumpen som gir lun og god varme til hytten.

Kjøkkenet
Kjøkkeninnredningen har slette fronter og benkeplate av laminat. Kjøkkenet er ellers utstyrt med komfyr og kjøleskap, samt dobbel vask. Her er også plass til hyggelig sitteplass ved vinduet.

Baderommet:
Badet har belegg på gulv, panel på vegger og himling. I dusjsone er det montert baderomsplater. Badet er utstyrt med dusjhjørnet, urinal og vegghengt servant. Badstue og toalettrom har adkomst via baderommet. Badstue ligger vegg i vegg med toalettet og har tregulv og panel på vegger og i himling. Badstue er utstyrt med to benker av trevirke til sitteplasser og ovn plassert på vegg.

Videre er det to gode soverom i hovedetasjen, begge utstyrt med fastmontert familiekøye. For flere sengeplasser er det adkomst til hemsen fra gangen ved kjøkkenet.

Entreen har god størrelse og her er det god plass til å kunne henge fra seg yttertøy. Her er det også en bod som selger bruker til lagring av ved, praktisk for enkel tilkomst til tørr og god ved.

Byggeår

1936

Bruksareal per etasje

1.etg: 63 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1900m2

Parkering

Parkering til en bil i garasje og en bil utenfor garasje.

Arealbeskrivelse

Vindfang, bad, kjøkken, badstue, stue og 2 soverom.

Beskaffenhet

Naturtomt med gressplen, busker og trær.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe, med innedel i stue. Ildsted i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Haltvik, datert 14.07.2022.

Ansvarlig megler

Caroline Norheim Johansen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
cnj@kapa.no
91 79 16 87

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

24-08-2022

Meny