Gamle Dalavegen 60, 5600 Norheimsund

Enebolig med barnevennlig og sentral beliggenhet. Garasje – flott utsikt – stor hage – gode solforhold!

SOLGT

Caroline Norheim Johansen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

91 79 16 87 / cnj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Gamle Dalavegen 60
5600 Norheimsund

Huset går over tre plan og inneholder følgende: Underetasje: Gang m/trapp, baderom, vaskerom, soverom og 2 boder. (soverom ikke godkjent ihht. Tegninger hos kommunen - se mer under standard) 1. etasje: Stue, kjøkken, baderom, to soverom, entré, trapperom og gang. Loftsetasjen: Trapperom, gang og to soverom. (ikke godkjent ihht. Tegninger hos kommunen - se mer under standard)

Standard

Kaland & Partners ved Caroline Norheim Johansen har stor glede av å presentere Gamle Dalavegen 60, flott familiebolig med sentral og barnevennlig beliggenhet i Norheimsund.

1. etasje:
Overbygget inngangsparti med flotte skiferheller ved platting og i trappen. Her kan man nyte morgenkaffen ute i solveggen. Markisen kommer godt med på de varmeste dagene, og hvis regnet skulle melde sin ankomst.

Velkommen inn i en lys entré med god plass til å henge fra seg ytterklær. Herfra er det trapp opp til boligens loftsetasje.

Mellomgang med tilkomst til bad og to soverom. Det er god plass til seng på begge soverommene, og de er begge utstyrt med plassbygget garderobeskap. Hovedsoverommet vender mot Movatnet og har utgang til solrik altan.

Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne og møblement med servant, speil og lys. På vegger er det våtromstapet og på gulvet er det fliser. Baderommet har naturlig ventilering med tilluft.

Stuen er stor og rommer både spise- og sittegruppe. De store vindusflatene bidrar til mye naturlig lys, og den deilige utsikten kan nytes fra hele rommet. Fra stuen er det utgang til vestvendt nyere terrasse hvor det er god plass til sittegruppe og grill om ønskelig. Den delen av stuen som i dag er innredet med spisebord var opprinnelig et soverom i henhold til originale byggetegninger.
Kjøkkenet ligger vegg i vegg med stuen og er utstyrt med profilerte fronter i heltre, samt benkeplate av heltre. Over benkeplaten er det montert fliser. Det er ellers frittstående oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Det er også god plass til en hyggelig spiseplass om ønskelig.

Underetasje:
Tilkomst både fra mellomgang og fra stue. Fra stuen går det trapp ned til kjellerstuen (godkjent som hobby-rom på originale tegninger). Rommet vender ut mot hagen og her er det god plass til sittegruppe. Det er ildsted både i kjellerstuen og stuen i hovedetasjen. Videre i denne etasjen finner vi et innredet rom som blir brukt som soverom, i henhold til byggetegninger er ikke rommet godkjent som soverom. Det må søkes til kommunen med tegninger av etasjen for å få omgjort til soverom. Det er godt med naturlig lys i rommet, og her er det god plass til både seng og garderobeløsning. Mellom kjellerstue og soverom er det gang med egen utgang til hagen.

Videre er det godt med lagringsplass i denne etasjen med bl.a. to boder og et romslig vaskerom. Vaskerommet er utstyrt med varmtvannsbereder, enkelt opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Eldre standard på vaskerom med behov for oppdragering.
Baderommet i denne etasjen er utstyrt med toalett, dusjhjørne og møblement med servant. Vegger med fliser og panel, og fliser på gulv.

Loftsetasjen:
Kommunen har ikke godkjente byggetegninger av denne etasjen. Det må søkes om til kommunen for å bruksendre til varig opphold. Dette er vanlig på hus fra denne tiden og det kan nevnes at rommene dekker dagens krav ihht. Primærrom. For ordens skyld må man uansett søke kommunen med tegninger av etasjen for å få godkjent som varig opphold. I dag er loftet innredet med to soverom og gang.

Adkomst til loftsetsjen via trapp fra entreen. Her kommer du opp i en gang bl.a. lagringsmuligheter i begge kneveggene.
Soverommene er plasser i hver sin ende med gang mellom. Fra soverommet med vestvendt beliggenhet har man flott utsikt innover Steinsdalen, nærområde og ikke minst til den flotte Steinsdalsfossen.

Øvrig om eiendommen:
- Garasjen har byggeår ca 1975 ifølge selger, samt godkjent tilbygg fra 1999.
- Det er en oljetank på eiendommen. Det er fremlagt ferdigmelding på at oljetanken er tømt, renset og fylt i henhold til gjeldene forskrifter.
- Montert luft-til-luft varmepumpe i 2008.
- Taktekking er skiftet i ca 2002.
- Tilbygget med terrasse på slutten av 2000- tallet.

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

Underetasje: BRA 80 m²
1. etasje: BRA 91 m²
Loftsetasje: BRA 34 m²

Garasje: BRA 30 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1201m2

Parkering

Plass til en bil i garasje, ellers god plass til flere biler i egen innkjørsel.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Gang m/trapp, bad, vaskerom, soverom og kjellerstue. 1. etasje: Entré m/trapp, bad, kjøkken, gang, trapperom, stue og 2 soverom. Loftsetasje: Trapperom, gang og 2 soverom.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med blomsterbed, gressplen, diverse busker og asfaltert innkjørsel. Flott hekk mot vei som skjermer for innsyn.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe stue, ildsted i kjellerstue og stue i 1.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Haltvik, datert 01.06.2022.

Ansvarlig megler

Caroline Norheim Johansen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
cnj@kapa.no
91 79 16 87

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

18-08-2022

Meny