Øvre Kleppe-vegen 56, 5300 Kleppestø

Romslig og flott enebolig med utleiedel | Barnevennlig | Meget gode sol- og utsiktsforhold | Garasje

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler og Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Øvre Kleppe-vegen 56
5300 Kleppestø

Velkommen til Øvre Kleppe-vegen 56! En innholdsrik familiebolig med flere solrike og usjenerte uteplasser. Hovddelen: 2. etg: Entré, gang/trapperom, stue, kjøkken, 3 soverom (det ene soverommet er ikke godkjent som soverom), bad (ikke godkjent som våtrom) og vaskerom. 3. etg: Gang/trapperom, tv-stue, kontor (godkjent som bod), soverom, toalettrom og teknisk rom/kott (ikke godkjent). Utleiedel: 1.etg: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Standard

Kaland & Partners ved Ole-André Strand har stor glede av å presentere Øvre Kleppe-vegen 56! En romslig enebolig med utleiedel som har gjennomgått flere oppgraderinger i perioden 2015 til 2018. Boligen har en flott beliggenhet i et rolig og barnevennlig felt med nærhet til det meste man måtte ønske. Det er flere av rommens plassering som avviker fra godkjent plassering på godkjente tegninger. Selger i en prosess med å få omsøkt dette. Konferer med megler.

Boligen går over tre plan hvor uteleiedelen befinner seg i boligens 1.etg. Hoveddelen dekker de flestes krav med blant annet 4 soverom, 2 stuer, seperat vaskerom og kontor. Her kan du flytte rett inn og starte den nye boligdrømmen.

Hoveddelen:
Entreen har fliser på gulv, samt varmekabler. Noe som kommer godt med når vestlandsværet viser seg fra sin kjente side. Her er det også god plass til å kunne henge fra seg yttertøy om ønskelig.

Baderommet har adkomst fra gangen og har en god størrelse. Her er det keramiske fliser på gulv, varmekabler i gulv og baderomsplater på veggene. I dusjsonene er det lagt mosaikkfliser. Baderommet er videre utstyrt med dobbel servant med møblement, speilskap, belysning, vegghengt toalett og dusj med glassvegg. I samme etasje finner du vaskerom med keramiske gulvfliser, varmekabler i gulv og mdf panel på vegger. Vaskerommet er videre utstyrt med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, avtrekksventil og innredning. Badet er på de godkjente tegnignene godkjent som soverom, rommet er ikke godkjent som våtrom.

Kjøkkenet er av god størrelse og har delvis åpen løsning mot stuen, men med mulighet for å lukke igjen doble glassdører om ønskelig. Kjøkkenet er levert fra IKEA, og kjøkkenet er utstyrt med slette høyglans fronter i kombinasjon mot lys laminat benkeplate. På veggen mellom benkeplate og overskap er det montert kitchen boards. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, micro og kjøleskap m/frys. Kjøkkenventilatoren er nedfelt i benkeplaten når den ikke er i bruk.

Stuen er av god størrelse og måler 29 kvm, og det gode rommet byr blant annet på nydelig utsikt, samt godt med naturlig lysinnslipp via de store vindusflatene. Den gode utformingen gjør at man enkelt kan innrede med både sitte- og spisegruppe. Når sommeren melder sin ankomst er det ypperlig med direkte utgang til den solrike uteplassen på hele 56 kvm. Her har du rikelig med plass til å invitere både venner og familie til sommerfest.

Det er videre tre soverom i denne etasjen, alle med god plass til seng og garderobeløsning. Gjennomgående i etasjen er laminat på gulvet (forutenom entré, bad og vaskerom), og malte slette vegger. Soverommet til høyre (mot baksiden) er på de godkjente tegningene godkjent som bad, ikke godkjent soverom.

3.etasje:
Opp trappen finner vi først den romslige tv-stuen som måler 23 kvm og sikrer god plass til romslig sofagruppe om ønskelig. Et ypperlig rom hvor barna eller kanskje husets ungdom kan trekke seg litt tilbake. Fra stuen er det utgang til sørvendt balkong på 7 kvm, delvis overbygd. Herfra har man nydelig utsikt i retning Sandviken, innseilingen til Bergen, byfjellene m.m. I denne etasjen er det ogs åeget kontor, ypperlig for deg som har behov for hjemmekontor eller bare et rom hvor man kan trekke seg litt tilbake.

Med eget toalettrom i denne etasjen ligger alt til rette for at ungdommene vil trives her. Egen tv-stue, toalettrom og utgang til to flotte uteplasser kan man være trygg på at dette er en etasje de yngste vil like godt. Med adkomst fra trappegangen befinner det 4. soverommet seg som måler 9 kvm og sikrer god plass til seng og garderobe om ønskelig.

Den største uteplassen fra etasjen har adkomst fra trappegangen og måler 27,3 kvm hvor 11 kvm er overbygd. Ypperlig for lagring av utemøbler. Det er også gode lagringsmuligheter i boden under den største terrassen.

Utleiedel:
Flott 2-roms leilighet med inngangsparti like ved den utvendige boden. Leiligheten måler 36 kvm og inneholder entré, stue med kjøkkendel, bad og soverom.

Byggeår

1946

Bruksareal per etasje

1.etg.: 36 kvm
2.etg.: 93 kvm
3.etg.: 47 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

767m2

Parkering

Biloppstillingsplass med plass til flere biler, hvorav en i garasje. Det er Zaptec ladestasjon v/biloppstillingsplass. Fra 2021.

Arealbeskrivelse

1.etg.: Entré, stue/kjøkken, soverom og baderom. 2.etg.: Entré, gang/trapperom, stue, kjøkken, tre soverom, baderom og vaskerom. 3.etg.: Gang/trapperom, TV-stue, soverom, kontor, WC-rom og kott/teknisk rom.

Beskaffenhet

Tomten er dels opparbeidet, dels naturtomt. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med gruset oppholdsplass, terrassedekke, murer/bed og diverse prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette er et innendørs ventilasjonssystem som sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft (ca 20-21°) føres inn i boligen. Luftbehandlingsaggregat er plassert i teknisk rom/kott. Produsent: Ensy. Fra 2015 - 2018.

El. oppvarming:
Varmekabler i entre, stue/kjøkken, bad og soverom i utleiedel.
Varmekabler i entre, gang, bad og alle soverom i 2-etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler og Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

11-07-2023

Meny