Myrdalshovden 17, 5130 Nyborg

SOLGT! Visning avlyst. Konferer megler.

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Myrdalshovden 17
5130 Nyborg

Velforeningen Myrdalshovden 5-51

Velkommen til Myrdalshovden 17! Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg.: Entré/gang og stue med åpen kjøkkenløsning. 2.etg.: Trapperom, baderom, bod/garderobe og 3 soverom. Utover overnevnte areal medfølger utvendig bod på 5,2 m².

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Myrdalshovden 17! En lekker del av tomannsbolig med gjennomgående moderne standard, flotte utearealer og svært attraktiv beliggenhet i Åsane, like ved Horisont! Boligen ligger i et meget sentralt område med alt av fasiliteter rett utenfor døren.

Velkommen inn i lys og trivelig stue med gode innredningsmuligheter. Her er det god plass til å møblere med både sofa- og spisegruppe. Rommet har flott enstavs-eikeparkett på gulv og midt i rommet befinner det seg rentbrennende peisovn fra Scan. Store vindusflater tilfører rommet rikelig naturlig belysning. Fra stuen har man utgang til sørvendt uteplass med belegningsstein på hele 40 kvm. Utearealet byr på svært gode møbleringsmuligheter med plass til både sittegruppe, spisegruppe og eventuell øvrig utemøblement. Her er 5,7kvm overbygd.

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har en lekker kjøkkeninnredning Fra Drømmekjøkkenet med slette fronter, takhøye skap, laminat benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Av integrerte hvitevarer finnes stekeovn fra 2020 (AEG), platetopp med induksjon fra 2020 (AEG) og oppvaskmaskin fra Bosch. Kjøleskap/frys i fra Electrolux medfølger i handelen. Det er montert komfyrvakt på kjøkkenet.

Boligen har 3 gode soverom som måler hhv. 12,6, 7,5 og 7,2 kvm. Alle soverommene befinner seg i boligens andre etasje. Hovedsoverommet har integrert garderobeskap.

Baderommet måler 9,2 kvm og er helfliset med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med servant med møblement, vegghengt toalett, buet dusjhjørne i glass, dusjgarnityr, vannuttak/sluk til badekar, opplegg for vaskemaskin, varmtvannstank, rør-i-rør skap og luftbehandlingsaggregat. Her er 2 avtrekksventiler i himling.

Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Opppgraderinger:
  • Ny dekortapet på en stuevegg i 2013
  • Nytt parkettgulv i stue/kjøkken i 2015
  • Diverse malingsarbeid utført 2019/2020

Byggeår

2012

Bruksareal per etasje

1.etg.: 49kvm
2.etg.: 54kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

207m2

Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg med egen elbil ladestasjon. For øvrig er det gjesteparkering på fellesområde. Mulighet for leie av garasjeplass. Tildeles etter venteliste (kr 500,- pr mnd).

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré/gang/trapperom og stue/kjøkken. 2.etg: Gang/trapperom, bad med vaskeromsdel og 3 soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med plen, belegningsstein, murer/bed og div prydbusker/beplantning. Det er bruksrett til deler av uteområde ettersom det ligger på fellesområde.
Uteområdet ble opparbeidet i 2014. Arbeidet ble utført av Jans Hageservice AS.

Fellesområde er pent opparbeidet med interne veier, grøntarealer, lekeplass og liten ballbinge. Tomtearealet er 4138,8 m².

Oppvarming

Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette er et innendørs ventilasjonssystem som sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft (ca 20-21°) føres inn i boligen. Luftbehandlingsaggregat er plassert på bad (vaskeromsdel). Type: Flexit SL4 R. Ventilasjonsaggregat ble renset i april 2020. Arbeidet ble utført av Proventa Innemiljø AS

El. oppvarming:
Varmekabler i entre/gang/trapperom i 1-etg og på bad i 2-etg. To vegghengte panelovner. Varmepumpe med uttak i stue. Produsent: Mitsubishi Electric. Fra 2015.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 13.07.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

18-08-2022

Meny