Steinsvikkroken 27, 5237 Rådal

Moderne og flott selveierleilighet i bygg fra 2008 | Heis og fast garasjeplass med elbil-lader | Vestvendt altan

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Ditlev Haukenes

Eiendomsmeglerfullmektig

95 45 10 55 / dh@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Steinsvikkroken 27
5237 Rådal

Sameiet Steinsvikkroken Terrasse

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Entrè/gang, bad, soverom m/omkledningsdel og stue/kjøkken. Fra stue/kjøkken er det utgang til egen vestvendt altan på 8,7 kvm. Leiligheten har tilhørende en bodplass i utvendig bod på 4,8 m², samt en fast garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Her er det også satt inn ladestasjon for elbil.

Standard

Kaland & Partners Fana ved Stian Sletten har gleden av å presentere Steinsvikkroken 27. En moderne og flott selveierleilighet i bygg fra 2008 med gjennomgående flotte kvaliteter og vestvendt altan med gode solforhold.

Velkommen inn i luftig entré/gang! I entréen er det god plass til oppheng av yttertøy og skostativ, samt det er skyvedørsgarderobe som medfølger handelen. Fra entre er det åpen tilkomst til stue og kjøkken. Leiligheten har gjennomgående 3-stavs eikeparkett på gulv i alle rom, med unntak av baderom.

Leilighetens hjerterom er definitivt stuen og kjøkkenet. Her finner man den samme gjennomgående 3-stavs eikeparketten på gulv. Stuen er romslig og byr på flere møbleringsmuligheter. Her har man store vinduer som fører grønne trær og solen rett inn i rommet. Stuen har også gasspeis hvor felles gasstank er nedgravd på eiendommen. Fra stue kjøkken er det utgang til egen overbygget altan på 8,7 kvm. Her er det gassuttak for grill og mulighter for gasstopp på kjøkken. Kjøkkenet er av kvalitetsmerket Designa og har profilerte hvite fronter og benkeplate av laminat. Det er vaskekum i stål, ventilator og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Her har man et flott kjøkken med god skap- og benkeplass til matlaging og oppbevaring. Nytt høyskap m/integrert kjøleskap ble montert i 2020.

Soverommet er romslig med plass til skap/kommoder for oppbevaring samt dobbeltseng. Det er egen omkledningsdel på soverommet med skyvedørsgarderobe og garderobeskap som medfølger handelen.

Baderommet er helfliset med varme i gulv og spotlights i tak. Badet inneholder servant med møblement, speil og belysning, opplegg for vaskemaskin, toalett og dusjkabinett med bunn og bakvegger som sørger for minimal fuktpåvirkning. Det er egen vaskeromsdel på badet bak skyvedørsfront. Her er vannforsyningsrør av pex rør (rør i rør system), luftbehandlingsaggregat og varmtvannsbereder (198 liter) plassert. 

Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Bør sees! Velkommen på visning!

Byggeår

2008

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

7386m2

Parkering

Det medfølger fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg m/egen elbil ladestasjon.

Ellers innendørs og utendørs gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom med garderobe og baderom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, grøntarealer, murer/bed og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

  • Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette er et innendørs ventilasjonssystem som sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft (ca 20-21°) som føres inn i leiligheten. Luftbehandlingsaggregat er plassert på bad (vaskeromsdel).
  • Ildsted i stue/kjøkken med gasspeis. Felles gasstank er nedgravd på eiendommen.
  • Varmekabler på bad (fra byggeår).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 11.04.2022

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

12-05-2022

Meny