Dag Hammarskjölds vei 153, 5144 Fyllingsdalen

Flott 4-roms leilighet like v/ Oasen | Nytt Epoq kjøkken i 2022 | Kort gangavstand til bybane | Nærhet til turmuligheter

SOLGT

Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

98 15 11 82 / sls@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Dag Hammarskjölds vei 153
5144 Fyllingsdalen

Sælensminde Borettslag

Andelsbrevnummer

59

Leiligheten befinner seg i byggets 2. etasje med følgende inndeling: 2.etg: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom og bod. Leiligheten disponerer en bod i u-etg på ca 3 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Østvendt altan på 11,2 m² med utgang fra stue.

Standard

Kaland & Partners ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Dag Hammarskjölds vei 153. En flott 4-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet like ved Oasen og bybanestopp. Her bor du med nærhet til alt du måtte trenge, men likevel tilbaketrukket med umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter.

Leiligheten befinner seg i byggets 2.etasje med trappeadkomst. Det første som møter deg er en romslig entré med god plass til å kunne henge fra seg yttertøy. Gjennomgående i hele leiligheten foruten om bad og vaskerom er laminatgulv og malte overflater.

Stuen er av god størrelse, og den store vindusflaten sikrer godt med naturlig lys til rommet. Her er det god plass til både sitte- og spisegruppe om ønskelig. Når sommeren melder sin ankomst er det kort vei til den flotte uteplassen på hele 11,2 kvm som sikrer god plass til både sittegruppe og grill om ønskelig. Kjøkkenet ligger like ved terrassedøren så her er det kort vei for å nyte maten utendørs. I stuen er det også downlights.

Kjøkkenet måler 10 kvm og ble modernisert med ny kjøkkeninnrdning i 2022. Kjøkkenet er fra Epoq med slette sorte fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate og sort kvartskompositt vask. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn (Hisense), platetopp m/induksjon (Hisense), pppvaskmaskin (Beko), microbølgeovn (Logik) og kjøleskap/frys (Gram). På kjøkkenet er det også god plass til hyggelig spiseplass om ønskelig. I tillegg til godt med skap- og benkeplass er det adkomst til innvendig bod fra kjøkkenet.

Baderommet har adkomst fra entreen og badet måler 5,4 kvm. Badet er helfliset med keramiske fliser, samt malt platekledning m/halogen spotlights i himling. Badet er utstyrt med servant med møblement, speil og belysning, toalett og innfelbart dusjhjørnet. Dusjhørnet i glass, blandebatteri/kran og dusjgarnity er skiftet i 2023. Sluk av plast.

Det er tre soverom i leiligheten hvor det ene soverommet i dag blir benyttet som garderobe. Dette kan enkelt tilbakestilles dersom man ønsker tre soverom. Det er god plass til seng og garderobe i de øvrige soverommene.

Byggeår

1969

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

36286m2

Parkering

Parkering på fellesområde. Mulighet for elbil lading i Brl

Arealbeskrivelse

2.etg: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med div interne veier, lekeplass, grøntarealer og div prydbusker/beplantning. Parkering på fellesområde. Mulighet for elbil lading i Brl.

Oppvarming

El. oppvarming: Varmekabler på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 01.05.2023.

Ansvarlig megler

Stian Sletten
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
sls@kapa.no
98 15 11 82

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

29-05-2023

Meny