Grimstadvegen 92, 5252 Søreidgrend

Innbydende enebolig m/ godkjent utleiedel- storslåtte utsiktsforhold- frittstående dobbelgarasje- romslig hage- bør sees

SOLGT

Anniken Johnsen

Partner/ eiendomsmegler/ jurist

48 88 84 85 / aj@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Grimstadvegen 92
5252 Søreidgrend

Velkommen til Grimstadvegen 92! Eneboligen går over 2 etasjer og inneholder følgende: Hovedetasje: Entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 gode soverom, baderom, toalettrom og garderobe. Underetasje: Entré, bod med egen inngang, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og baderom. I tillegg har eiendommen en frittstående dobbelgarasje med loft.

Standard

Kaland & Partners ved Anniken Johnsen har stor glede av å presentere Grimstadvegen 92! En innbydende enebolig med flott standard, fantastisk utsikt mot sjø, praktisk utleiedel og frittstående dobbelgarasje! Boligen har en svært attraktiv beliggenhet i veletablert og familievennlig boligområde.

Hoveddelen:
Velkommen inn i romslig og lys stue! Stuen har store vindusflater som gir rommet rikelig naturlig belysning! Midt i rommet står det flott rentbrennende peisinnsats. Praktisk og barnevennlig peis mtp. høyde. Rommet byr på gode møbleringsmuligheter med god plass til å innrede med både spise- og sittegruppe.

Fra stuen har man åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har KVIK-kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, slette fronter, kjøkkenøy og amerikansk kjøleskap. Her er Asko-kjøkkenventilator i børstet stål med mekanisk avtrekk. Av integrerte hvitevarer finnes følgende: oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn. Det er en fryd med god benkeplass og utsikt til sjøen fra kjøkkenvinduet.

Hovedetasjen har to gode soverom som begge har plass til å innredes med både dobbeltseng og garderobe.

Baderommet i hovedetasjen er helfliset, har varme i gulvet og måler hele 8,3 m2. Baderommet er opplyst pusset opp i 2010, og er innredet med nedfelt servant med møblement, veggmontert toalett, badekar, dusjvegger/hjørne, opplegg for vaskemaskin og veggskap.

Hybel:
Boligen har praktisk godkjent utleiedel med egen inngang i underetasjen. Leiligheten er i dag utleid for 7450,- (inkl. strøm og internett) hvor leietaker har ønske om å fortsette å leie her. Det blir opp til ny eier å bestemme, men nåværende kontrakt sier 3 mnd. gjensidig oppsigelsestid.
Stuen i underetasjen er lys og trivelig og rommer både sitte- og spisegruppe. Fra stuen har man åpen løsning mot kjøkkenet.

Kjøkkenet har HTH-kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, slette hvite fronter og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer finnes her stekeovn, platetopp og kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Utleiedelen har soverom med plass til både seng og kommode.

Badet måler 3,6 m2 og er helfliset med varme i gulv. Badet er opplyst å være pusset opp i ca. 2010 av forrige eier. Baderommet er innredet med nedfelt servant med møblement, toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin.

Byggeår

1972

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

785m2

Parkering

Frittstående dobbeltparkering med plass til to biler, samt plass til 2 biler utenfor garasjen. Det er montert en elbillader.

Arealbeskrivelse

Hovedetasje: Entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 gode soverom, baderom og toalettrom. Underetasje: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og baderom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten boligens bygningsmasse pent opparbeidet med flott hage og flere uteplasser hvor man kan nyte den flotte utsikten.

Oppvarming

Rentbrennende peis i stue fra ca. 2012. Luft til luft varmepumpe i begge etasjer. Varme i gulv på baderom i begge etasjer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn, datert 12.04.2022

Ansvarlig megler

Anniken Johnsen
Partner/ eiendomsmegler/ jurist
aj@kapa.no
48 88 84 85

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Sætervegen 4S
Sætervegen 4S
5236

Salgsoppgavedato

03-06-2022

Meny